Till innehåll
Illustration: Josephine Skapare. En person sitter på en stol och målar en tavla som föreställer en regnbåge. En annan person spelar skivor som DJ.

Hälsofrämjande och förebyggande för seniorer

För dig som är senior i Göteborg

Här hittar du information om aktiviteter, stöd och service för seniorer. Hälsofrämjande och förebyggande avdelningen erbjuder möjligheter att umgås med andra på våra mötesplatser och dagverksamheter. Praktisk och rådgivande service i form av fixartjänst och syninstruktörer, enskilda stödsamtal genom anhörigstöd och mycket mer. Vi vill ge dig som senior goda förutsättningar för ett gott åldrande och en meningsfull vardag.

Aktuellt

Inbjudan till föreläsning: Seniorer dricker mer än förr – hur påverkar det hälsan?

Publicerad 5 september 2022
Välkommen till en förmiddag om hur seniorers hälsa påverkas av alkohol.

Rullatorloppet är tillbaka – anmälan har öppnat!

Publicerad 1 september 2022
Använder du rullator, rullstol, stavar eller annat gånghjälpmedel? Missa då inte årets festligaste lopp som går av stapeln den 4 oktober. Från den första september kan du anmäla dig till loppet för glädje, hälsa och generationsmöten.

Rullatorloppet 2022

Publicerad 22 juni 2022
Rullatorloppet är tillbaka! Tisdagen den 4 oktober 2022 Kl 11-15 bjuder Göteborgs Stad in stadens seniorer till ett lopp för rörelse, glädje och hälsa. Platsen är Trädgårdsföreningen/Bältespännarparken
${loading}