Hotell Kusten

Hotell Kusten stänger sin verksamhet den 31 maj 2022.

Hotell Kusten stänger sin verksamhet den 31 maj 2022. Fram tills dess ordnar vi konferenser och möten som vanligt. Läs mer om Hotell Kusten på dess hemsida hotellkusten.se (öppnas i nytt fönster). 

Hotell Kusten har drivits av gymnasiesärskolan i Göteborgs Stad under 25 års tid. Hotellet har inneburit en unik möjlighet för skolan att alltid kunna ge alla elever en bra möjlighet till praktik inom hotell- restaurang- och konferensbranschen. De deltar i det dagliga arbetet och städar hotellrum, lagar mat, serverar i restaurangen samt ställer i ordning konferensrummen. 

I samband med att byggnaden nu kommer att renoveras har vi dock beslutat att avsluta verksamheten för att istället satsa på samarbeten med andra hotell, konferensanläggningar och restauranger. Eleverna skall fortsätta få bra möjligheter till praktik/APL och fler hotell får chansen att lära känna våra fantastiska elever!

Vi vill passa på att tacka alla våra kunder och samarbetspartner för ett gott samarbete under dessa år som varit. Stort tack!