Varje våning har en gemensam matsal. Foto: Cordovan Communication.

Restaurang och meny


Välkommen till bords! Här på Gunnared tillagas all mat på plats i huset och du kan träffa vänner och familj över en bit mat i den lunchöppna restaurangen.

Mat och dryck på Gunnared

Mat tillhör livets goda och vi lägger stor omsorg på att erbjuda välsmakande och näringsfyllda rätter med stor variation. Här njuter du av mat som lagas med hänsyn till dina behov och önskemål och som serveras på ett hemtrevligt sätt, antingen i din lägenhet eller i den gemensamma matsalen där du har sällskap av andra. Under vardagarna kan du också välja att äta lunchen i restaurangen. Eftersom måltider ingår i hyran betalar du inget extra för att äta där.

På Gunnared kan du kan välja mellan två rätter till lunch och givetvis framföra önskemål inför framtida menyer. Om dina anhöriga vill delta i måltiderna rekommenderar vi lunchen i restaurangen.

Förutom frukost, lunch och kvällsmat serveras också mellanmål och fika. Kaffe finns alltid tillgängligt på enheten. Efter önskemål väljer du dryck till måltiderna.

Måltider inom äldreomsorgen i Göteborgs Stad

Veckans meny på vård- och omsorgsboendet

Meny för Gunnareds Vård- och omsorgsboende

Restaurang Matstället


Kontakta restaurang Matstället

Telefon

Telefon
031-365 14 64

Besöksadress

Triörgatan 6

[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[12.052144361649512,57.798010289204655] }, "properties":{ "title":"Matställets restaurang", "content":"Triörgatan 6" } }]

Postadress

Box 334
421 23 Västra Frölunda

Öppettider

Funktioner