På varje våning finns ett gemensamt vardagsrum med tv-hörna och bekväma soffor. Här har vi ibland  gemensamma aktiviteter tillsammans. Foto: Cordovan Communication.

Aktiviteter


Var med på aktiviteter allt efter ditt intresse och förmåga. Ibland vill du kanske göra saker tillsammans med andra, ibland kanske på tu man hand med din kontaktpersonal. Vi finns här för dig och gör vårt bästa för att du ska få en rik och rolig vardag.

Aktiviteter och service på Gunnared

På Gunnared är det enkelt att ta sig ut i friska luften och varje dag erbjuds alla hyresgäster möjlighet att komma ut. Det är ett fint sätt att få motion och trevligt sällskap. Finns önskemål kan vi också göra utflykter i mindre grupper som till Trädgårdsföreningen och intressanta museum.

Under veckorna ordnas aktiviteter på de olika enheterna som är anpassade efter dig och de andra hyresgästernas önskningar och förutsättningar. Det kan till exempel vara bakning, högläsning och fikastunder. Tillsammans har vi också gemensamma aktiviteter i restauranglokalen som underhållning med musiker, filmvisningar, fredagsmys, bingo och enkla bollspel.

Vi firar alla stora svenska högtider under året och då många hyresgäster och medarbetare även har rötter i andra kulturer passar vi också på att uppmärksamma högtider som det persiska nyåret och den festliga avslutningen på ramadan.


För service som fotvård, frisör och tandläkare kan vi ordna med hembesök. Det finns också många verksamheter i närheten som vi gärna hjälper dig till. Vill du fortsätta gå till din tidigare frisör så hjälper vi dig med färdtjänst.

När du flyttar till din lägenhet fortsätter du att leva ditt liv som du vill ha det. Du får gärna ta del i vardagssysslor som dukning, bakning och tvätt – om du vill. Vi uppmuntrar till dagliga aktiviteter eftersom det håller i gång både kroppen och knoppen och gör gott för själen. Här är du hemma.