Till innehåll
Foto: Joanna Klasén

Guldhedens bibliotek

Guldhedens bibliotek

I ett trivsamt och vackert funkishus på Dr Fries Torg hittar du Guldhedens bibliotek. Ett utpräglat besöksbibliotek och en viktig social träffpunkt i området. Koppla av i en av våra sköna fåtöljer medan du läser en tidning eller botaniserar bland våra böcker, tidskrifter, ljudböcker och filmer. Läs med barnen i barnens eget rum på andra våningen.

Aktuellt

25/3 Lördagspyssel på Guldhedens bibliotek

Publicerad 20 februari 2023
Lördag 25 mars, klockan 11-14, är du välkommen att pyssla på Guldhedens bibliotek! Vi dukar upp material för eget skapande. Alla åldrar är välkomna! Små barn i sällskap med en vuxenkompis. Drop-in. Gratis.

28/3 Babysång på Guldhedens bibliotek

Publicerad 20 februari 2023
Tisdag 28 mars, kl. 10.30-11.30, är det Babysång på Guldhedens bibliotek. Det blir sånger, ramsor och rörelselekar med Lise-Lotte Sundberg. Stanna gärna kvar och ta en fika efteråt. Passar barn 4-10 månader. Anmälan till biblioteket. Välkommen!

27/3 Bokcirkel på lätt svenska på Guldhedens bibliotek

Publicerad 20 februari 2023
Måndag 27 mars, klockan 14-15, är det Bokcirkel på lätt svenska på Guldhedens bibliotek. Vi träffas och läser en dikt eller en bok och pratar om dem tillsammans. För dig som vill träna svenska. Anmälan till biblioteket.
${loading}