Till innehåll
Foto: Joanna Klasén

Guldhedens bibliotek

Guldhedens bibliotek

I ett trivsamt och vackert funkishus på Dr Fries Torg hittar du Guldhedens bibliotek. Ett utpräglat besöksbibliotek och en viktig social träffpunkt i området. Koppla av i en av våra sköna fåtöljer medan du läser en tidning eller botaniserar bland våra böcker, tidskrifter, ljudböcker och filmer. Läs med barnen i barnens eget rum på andra våningen.

Aktuellt

22/2 Försök inte lura mig - på Guldhedens bibliotek

Publicerad 1 februari 2024
Torsdag 22 februari, kl. 13-14.30, har vi en utbildning om hur äldre kan skydda sig mot bedrägerier, "Försök inte lura mig". Utbildningen är vid tre tillfällen och denna gång tar vi upp hur man skyddar sig mot bedrägerier i hemmet.

23/2 Sagostund

Publicerad 31 januari 2024
Fredag 23 februari, kl. 10-10.30, är det sagostund på Guldhedens bibliotek. Vi läser bilderböcker tillsammans. För barn med föräldrar eller förskolegrupp. Från 3 år och uppåt. Småsyskon är självklart välkomna. Anmälan - boka plats 2 veckor innan.

27/2 Poesicirkel

Publicerad 31 januari 2024
Tisdag 27 februari, kl. 17.30-18.30, är det Poesicirkel på Guldhedens bibliotek. Är du nyfiken på poesi? Vi ses vid tre tillfällen under våren och läser dikter. Du behöver inte läsa något i förväg, vi läser högt tillsammans på plats och pratar om våra upplevelser av texten. Ingen föranmälan.
${loading}