Till innehåll
Foto: Joanna Klasén

Guldhedens bibliotek

Guldhedens bibliotek

I ett trivsamt och vackert funkishus på Dr Fries Torg hittar du Guldhedens bibliotek. Ett utpräglat besöksbibliotek och en viktig social träffpunkt i området. Koppla av i en av våra sköna fåtöljer medan du läser en tidning eller botaniserar bland våra böcker, tidskrifter, ljudböcker och filmer. Läs med barnen i barnens eget rum på andra våningen.

Aktuellt

9/5 Högläsning och skapande på Guldhedens bibliotek

Publicerad 1 februari 2023
Tisdag 9 maj, kl. 15-16, är du välkommen till en kreativ lässtund på Guldhedens bibliotek! Bibliotekarien läser högt ur en bok och sedan skapar vi med inspiration från det vi hört. Denna tisdag är för barn 6-9 år. Anmälan till biblioteket för att säkra din plats.

27/4 Bokstund för de små på Guldhedens bibliotek

Publicerad 1 februari 2023
Torsdag 27 april, kl. 10.30-11.30, läser vi pekböcker och sjunger tillsammans på Guldhedens bibliotek. Efteråt bjuder biblioteket på fika. Passar barn i åldern 1-3 år. Syskonen är självklart välkomna. Anmälan till biblioteket. Välkommen!

26/4 Bokklubb för dig på mellanstadiet

Publicerad 1 februari 2023
Onsd 26 april, kl. 15.30-16.30. Bokklubb för dig på mellanstadiet som gillar att läsa. Till varje tillfälle läser vi en ny bok som vi sen pratar om. Och så fikar vi naturligtvis! Till denna gång läser vi Alba och landet bortom av Mårten Gisby & Henrik Johansson. Anmälan till Guldhedens bibliotek
${loading}