Fester

Kvartettens fester! En gång i månaden anordnar de fyra gruppbostäderna som går under namnet "Kvartetten" en fest som kallas "Kvartettfest" på Frölunda Kulturhus. Alla är välkomna att vara med, oavsett funktionsvariation!

Vårens fester

25 januari

21 mars

25 april

7 maj Funkisbåten OBS! Inställd. Vi kommer tillbaks till hösten! Preliminär dag är den 17 september


Kvartettfesterna

På Kvartettfesterna kan du träffa kompisar, dansa och fika. Ibland är det någon som har utställning och ibland är det någons band som spelar. Varje gång bjuds det på underhållning och säljs lotter. Det går att vinna fina priser! Du får lyssna på levande musik och alla som vill kan framträda på öppen scen.

Kom och dansa med oss!

Funkisbåten

Kvartettfesten ut på havet ombord på Stena Danica

Stena ställer in alla temaresor hela 2020, vi får tro att vi är tillbaks 2021

.

Den 7 maj kör vi igen, det blev succé i höstas! På Funkisbåten kan du träffa kompisar, dansa och äta gott. Du får lyssna på levande musik och alla som vill kan framträda på öppen scen. Det blir också disco och lotteri där det går att vinna fina priser. Kom och dansa med oss till havs! Mer info kommer i januari, även på Stena hemsida.

Båten går mellan Göteborg-Fredrikshamn, avgång klockan 09:10.

Läs mer och boka din plats direkt på Stena Lines hemsida >

Kvartettens kulturförening

Kulturföreningen Kvartetten stödjer personer med funktionsvariationer i att skapa, leda och ta del av kulturaktiviteter. Det kan till exempel vara konserter, fester, föreställningar, utställningar, föreläsningar och workshops.

Föreningens medlemmar är personer med funktionsvariationer och andra som delar kulturföreningen Kvartettens idéer och mål. Alla är välkomna att vara med.

Vi vill ge våra deltagare möjlighet att utvecklas utifrån egen kreativitet och förmåga. Vi tror att våra deltagare har mycket att bidra med i Göteborgs kulturliv.

Vi tar våra deltagares konstnärlighet och kreativitet på allvar.

Vill du vara med? Kontakta Frida, frida.brengesjo@afh.goteborg.se