Till innehåll

Göteborgs Stads samlade information om coronaviruset och covid-19

Senast uppdaterad: 1 april 2020 klockan 14:07 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Folkhälsomyndigheten bedömer nu att det finns en allmän smittspridning i samhället. Göteborgs Stad följer noggrant händelseutvecklingen. På krisinformation.se kan du hålla dig uppdaterad på läget. Tvätta händerna ofta och begränsa sociala kontakter där smitta riskerar att överföras.

Göteborgs Stads samlade information om coronaviruset och covid-19
Foto: Roger Lindberg

Grefab

Vi arbetar för att göra ditt båtliv bättre

Grefab har 7 000 båtplatser och 4 200 vinteruppläggningsplatser i elva hamnar, från Björlanda Kile i norr till Killingsholmen i söder. Vi arbetar för att så många som möjligt ska kunna förverkliga drömmen om ett upplevelserikt båtliv. Grefab ägs av Göteborgs Stad, Mölndals Stad, Partille kommun och Ale kommun.

Aktuellt

Angående coronaviruset: Enkelt att nå oss på mejl och telefon

Publicerad 16 mars 2020
För att minska smittspridningen av coronaviruset vill vi be dig med symptom som hosta, huvudvärk, halsont, feber eller andningsbesvär att inte besöka hamnkontoren eller kontoret på Gudmundsgatan 2. Det är viktigt att vi alla hjälps åt att begränsa smittan så tack för ditt samarbete.

Toalettkod

Publicerad 22 maj 2019
Nu har vi gjort det enklare för dig att hitta toalettkoden själv.

Ny rapport om alternativ till bottenfärg

Publicerad 17 april 2018
Här kan du läsa rapporter från dels Changeprojektet och dels Havsmiljöinstitutet som handlar om båtbottenfärger och vilka alternativ som finns.
${loading}