Foto: Marit Lissdaniels

Aktiviteter

Granliden erbjuder minst två organiserade aktiviteter varje vardag. Det kan handla om hotellfrukost, filmvisning, sittgympa, bakning och mycket mera. Ibland kan individuella aktiviteter kännas lagom, som en promenad eller manikyr. På storhelger och högtider dukar vi till fest i samlingssalen. Anhöriga är alltid välkomna att delta i aktiviteter och på våra utflykter.

Gemensamma och individuella aktiviteter

Granliden erbjuder minst två organiserade aktiviteter varje vardag. Exempel på aktiviteter är: hotellfrukost, filmvisning, sittgympa, gym, pub, bingo, andakt, musik, fredagsmingel, dans, pyssel, bakning, fika och mycket mera. Ibland orkar en hyresgäst inte med stora gemensamma aktiviteter och då kan en individuell aktivitet kännas lagom, som högläsning, kortspel, promenad eller manikyr.

Utevistelse och utflykter

Vi lägger stort fokus på utevistelser på någon av våra trevliga uteplatser, framför allt under sommarhalvåret. Varje vecka ordnar vi inköpsresor till Nya Hovås. Vi ordnar också individuella utflykter för den som så önskar. På storhelger och högtider dukar vi till fest i samlingssalen.

Månadsbrev med aktivitetsprogram

Granliden skickar ett månadsbrev med aktivitetsprogram via e-post till de hyresgäster och anhöriga som så önskar. Granliden har också en digital informationstavla i entrén och anslagstavlor på enheterna där aktivitetsprogrammet finns. Anhöriga är alltid välkomna att delta i aktiviteter och på våra utflykter.

Träffpunkter nära dig

Det finns flera träffpunkter i stadsdelen dit du kan komma och gå som du vill. På träffpunkterna kan du delta i aktiviteter, ta en fika och få sällskap av andra.

Hitta en träffpunkt nära dig