På varje våning finns en gemensam matsal. Inredningen går i en modern Carl Larsson-stil som är mycket uppskattad av de som bor här. Foto: Cordovan Communication

Restaurang och meny

All mat på Gråberget lagas i huset av vår skickliga köksmästare som också ansvarar för restaurangen Blåsut. Du väljer om du vill äta i restaurangen, i din lägenhet eller i den gemensamma matsalen där du har sällskap av andra.

Mat och dryck på Gråberget

Mat tillhör livets goda och vi lägger stor omsorg på att erbjuda välsmakande och näringsfyllda rätter med stor variation. Har du speciella behov eller önskemål kring maten tar vi givetvis hänsyn till det. Vi har också återkommande möten med köksmästaren där du kan framföra önskemål om framtida menyer.

Förutom frukost, lunch och kvällsmat serveras också mellanmål och fika. Om dina anhöriga vill delta i måltiderna rekommenderar vi lunchen i restaurangen. De kan förstås också köpa med sig mat därifrån och äta i din lägenhet. Kaffe finns alltid tillgängligt i det gemensamma köket. 

Måltider inom äldreomsorgen i Göteborgs Stad

Veckans meny på vård- och omsorgsboendet

Meny för Gråbergets Vård- och omsorgsboende

Restaurang Blåsut

Restaurang Blåsut på Gråbergets Vård- och omsorgsboende  är öppen för allmänheten. Här serveras det varmrätt under lunchserveringen. Vi har även salladsbuffé och lättare rätter som till exempel pajer. Här finns också smörgåsar och kaffebröd för de som hellre önskar det.

Meny för restaurang Blåsut

Kontakta restaurang Blåsut

Telefon

Telefon
031-365 80 27

Besöksadress

Stortoppsgatan 2

[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.922499996185138,57.68959430401383] }, "properties":{ "title":"Blåsuts restaurang", "content":"Stortoppsgatan 2" } }]

Postadress

Box 334
421 23 Västra Frölunda

Öppettider

Funktioner