Marit Lissdaniels

Restaurang och meny

Vi erbjuder god och näringsrik mat för både boende och besökare.

Måltider för våra boende

Frukost, lunch och kvällsmål serveras som huvudmål. Mellan måltiderna serveras gemensam fika och kvällsmat för den som önskar det. Lunch och kvällsmål tillagas i köket på boendets entréplan, restaurang Gråberget. Övriga måltider tillagas på våningen. Om du behöver, eller har önskemål om, specialkost meddelar du det till personalen på våningen. Du väljer om du vill äta i den gemensamma matsalen eller i din lägenhet. Det går också bra att äta sin lunch i restaurangens matsal mellan klockan 11.30 och 14 på vardagar.

Restaurang Blåsut - vår lunchrestaurang

På restaurang Blåsut, som är öppen för allmänheten, serveras det varmrätt under lunchserveringen. Vi har även salladsbuffé och lättare rätter som till exempel pajer. Här finns också smörgåsar och kaffebröd för de som hellre önskar det.

I dagens lunch ingår vatten eller lättöl, knäckebröd, råkost och kaffe. På torsdagar ingår dessert. Här hittar du restaurang Blåsuts veckomatsedlar. Lunchpris är 56 kronor för pensionärer och för övriga externa gäster 65 kronor.

För att undvika bredare spridning av det nya coronaviruset och för att skydda riskgrupper kommer vi hålla stängt två veckor till en början.
(Restaurang Blåsut är öppen måndag till fredag 08:30 till 14:30. Stängt röda dagar och helger.)