Till innehåll

Samlad information om coronaviruset

Senast uppdaterad: 25 juni 2020 klockan 14:07 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Här hittar du information om hur Göteborgs Stads verksamheter påverkas.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19
Anders Hallberg

Gårdstens fritidsgård

Gårdstens fritidsgård

Gårdstens fritidsgård är en kommunal mötesplats för ungdomar mellan 13-18 år. Verksamheten utformas efter besökarnas idéer och önskemål. Det ska vara roligt och utvecklande att komma till gården. Dörren är alltid öppen för föräldrar till ungdomarna. VÄLKOMNA! Öppettider: Tisdag: 17-21, Onsdag: 17-21, Torsdag: 17-21 (Tjejkväll), Fredag (ojämna veckor): 17-21, Fredag (jämna veckor): 15-17

Här erbjuder vi bland annat musikstudio, pingis, dans, ett urval playstationspel, ett brett sortiment av sällskapsspel, café, filmrum, samt behagliga ytor att bara umgås med vänner och personal.

Vi i personalen strävar efter och arbetar för allas rättighet att känna sig välkomna och kunna vara och utveckla sig själva. Som besökare har du stort inflytande och delaktighet i verksamheten. Vi arbetar efter tydliga riktlinjer, regler och rättigheter. Här ska inte förekomma några kränkningar, droger/alkohol, verbalt eller fysiskt våld. Vi respekterar varandra oavsett kön, sexuell läggning, nationalitet, etnicitet, funktionsvariation och tar hand om varandra och vår gård för att alla ska få en meningsfull fritid.

Vi som arbetar och hälsar er varmt välkomna är; Daniel, Jian, Ala, Akhtar, Kajsa och behöriga timvikarier.

${loading}