Till innehåll

Särskilda rekommendationer i Västra Götaland från 17 februari

Senast uppdaterad: 4 mars 2021 klockan 14:02 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Nu ökar spridningen av covid-19 i Västra Götaland. Från 17 februari gäller särskilda rekommendationer för regionen. Även Folkhälsomyndighetens allmänna föreskrifter och råd gäller fortfarande. Många av våra verksamheter påverkas så ta reda på vad som gäller innan du besöker oss.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19
Foto: Marie Wikström

Gärdsåsskolan

Välkommen till Gärdsåsskolan åk 4-9

Välkommen till Gärdsåsskolan. Skolan är en årskurs 4-9 skola som ligger vid Kortedala torg med goda förbindelser. Skolan arbetar utifrån Monroepedagogiken och med tydlig IT-profil med inriktning mot media. Under perioden 2019-2024 byggs skolan ut. Ett nytt skolhus för årskurs 7-9 med specialsalar för till exempel slöjd, dans och kemi kommer att byggas. I byggnaden kommer även kulturskola, fritidsgård, media- och bibliotek. Skolmatsalen ska byggas om och bli tillagningskök. När skolan är klar kommer cirka 660 elever att gå i årskurs 4-9.

Aktuellt

Information om förändringar för skolenheter från höstterminen 2021

Publicerad 30 november 2020
Politikerna i grundskolenämnden har beslutat om förändringar för skolenheter som finns på samma adress från att läsåret startar hösten 2021. Gärdsåsskolan berörs inte av beslutet. Läs mer här om varför vi gör förändringarna och vilka skolor som berörs.

Ana-Marijas nycklar

Publicerad 31 januari 2019
Ana-Marija Marosovic är klasslärare i årskurs 5 på Gärdsåsskolan i Kortedala. Hon menar att tydlighet och nära relationer är de viktigaste nycklarna för att skapa trygghet och kvalitet i undervisningen.
${loading}