Foto: Frida Winther

Boka tid för badkalas

Det går att hyra simhallen för barnkalas på lördagar klockan 16.30–18.00. Priset är 2 250 kronor och i det ingår 40 badande. Vattenrutschkanan ingår inte, på grund av renoveringsbehov. Ni ansvarar själva för all bevakning av barnen, men det finns personal på plats att nå om ni behöver hjälp eller stöttning.

Regler för säkerhet

  • Ni ska ha full koll på barnen.
  • I simhallen är det skärmförbud. Det innebär att ni inte får använda mobiltelefon, kamera, surfplatta eller liknande. De ska vara inlåsta i kläd- eller värdeskåp.
  • För att räknas som simkunnig ska man klara av att simma 200 meter. Tänk på att barn stolt kan säga att de kan simma, även om det bara är några få meter.
  • Ta det säkra före det osäkra och använd gärna en simdyna för mycket – då kan barnen leka och busa på ett säkrare sätt.

Går att ta med kalasmat

I lokalen finns en kokplatta med kastrull samt en frys att låna. Det går bra att ta med saft, bullar, glasspinnar, korv med bröd eller liknande. Däremot är det förbjudet att ta med något som är gjort av glas och vi avråder från godis med papper. I simhallen finns fasta träbänkar, men du är ansvarig för att själv ställa i ordning allt.

Leksaker och musik

Ni får använda alla vattenleksaker och det sinns simdynor att låna. Det är tillåtet att hoppa från svikt och torn, men allt sker på eget ansvar. Musik går att spela från egen mobil. Det finns inget nätverk i simhallen så ni måste fixa spellistan i förväg.

Hålltider

Ni hyr bassängerna från klockan 16.30 till klockan 18.00. Personalen på plats går igenom vad som gäller cirka klockan 16. Alla ska vara ute ur byggnaden klockan 18.20. Ni lämnar simhallen bakvägen, ut genom altanen, där föräldrarna kan möta upp.

Personalen sköter städningen efteråt.

Här kan ni anmäla intresse för att ha barnkalas