Teater och dans

2020Soppteater: Ett sekel av revyer – Mattias Enn

Estradören Mattias Enn tar oss med på en underhållande resa genom 100 år av svenska revyer, med anekdoter och kupletter. En föreställning som för oss tillbaka till glanstiden för legendariska stjärnor som Zarah Leander, Ernst Rolf, Karl Gerhard, Kar de Mumma, Hjördis Petersson, Povel Ramel och HasseåTage.

Tis 3 mars, kl 13. Stora salen. Entré 120 kr.

OBS! Köp biljett senast fre 28 feb för att soppa skalll ingå.
Soppan serveras i cafeét från kl 11.30.

BILJETTER:
Tfn: 031-366 27 25 eller ticketmaster.se

Vill du vara med på scen

Söndag 5 april, kl 12–14, repeterar vi på Frölunda Kulturhus. Vi övar in några av musikalens stora nummer där vem som helst får vara med. Då får du även medverka i föreställningen på måndagskvällen!
Välkommen att haka på!
Anmäl dig till torbjorn.alstrom@kultur.goteborg.se


sOmMarMoRDen!! – en deckarmusikal

Klimataktivister, svartsjukedrama, en dansande polispatrull och en död man i en kyrka är vad du möts av i Sommarmorden, en deckarmusikal i tre avsnitt som alla spelas i ett maraton under samma kväll.

Föreställningsserien är nyskriven av Robin N Spegel, text och Saga Björklund Jönsson, musik och framförs av grupperna Bataljonen och kvalitetsteatern.

Stella, en hängiven präst och klimataktivist går över alla gränser för att få sina medmänniskor att inse att jordens undergång är nära. Men en söndagsmorgon när barnkören övar i kyrkan hittar hon en av sina fellow-aktivist-vänner mördad i köket. Stellas flickvän Nicola, som är före detta polis, erbjuder sig att hitta mördaren. Det är bara ett problem: Det ser ut som att NICOLA är mördaren...

Föreställning: Mån 6 april, kl 19. Stora salen. Fri entré.