Teater och dans

Fr. o. m. 12 januari tar Folkhälsomyndigheten fram nya föreskrifter om allmänna sammankomster och offentliga tillställningar som till exempel sportevenemang, bio- och teaterföreställningar och konserter. Frölunda Kulturhus följer de nya riktlinjerna och kommer minska antal platser vid publika arrangemang.Maxantal platser anpassas utifrån Folkhälsomyndighetens aktuella riktlinjer för allmänna sammankomster. Vi har även anpassat verksamheten så att vi kan välkomna dig på ett tryggt sätt. Har du fler frågor ring 031-366 27 25

Måndag 24 januari är biljettsläpp för januari— februari program 2022Soppteater:
Kom igen, Caritha! - Teater Barbara

Torsdag 10 mars, kl 13. Entré 120 kr
Köp biljett senast 7 mars, för att soppa skall ingå. Stora salen.
Soppan serveras i Kaféet från kl 11:30. Föreställningen börjar kl 13.

En kvinnas berättelse om livet som går och det bråddjup som öppnar sig i medelåldern. Vem blev jag? Vem vill jag vara nu? Tiden är utmätt – nu gäller det!

Caritha har en stark känsla av att tiden håller på att rinna ut, att det håller på att bli för sent. Medelåldern är stenhård, det är den tid då man yrvaket ser sig omkring i spillrorna av det som skulle bli ens liv. Den tid då vänskap sätts på prov, då kvinnor och män skiljer sig, då de kastar allt över bord. Den tid då de får besök av döden. Caritha känner slutet pulsera som ett svart hål där borta i evigheten. Det blir inget kollektiv i Oregon, det blir inget liv som läkare utan gräns eller som musikalartist. Det lutar åt att det blir något som liknar det som varit.

Kom igen, Caritha! är en uppriktig och humoristisk monolog med sång och musik om upplevelsen av att befinna sig en bit in i andra halvlek. Manuset är skrivet av hyllade radiomakaren Lotta Erikson och är inspirerat av hennes radioprogram ”Åh vilket party”, som sändes i Sveriges Radio P1 2009.