Sommarprogram

Här kan du läsa om Frölunda Kulturhus sommarprogram 2022 som håller plats i Positivparken. Alla program i parken har fri entré. Välkommen!

Sommarprogram


Kom och måla en sko i Positivparken

Onsdag 29 juni kl 14-15.30
Ingen avgift | PositivparkenTa gärna med någon sko som du ändå tänkt slänga. Skorna kommer sedan sättas upp på olika ställen i parken.


Skräp blir konst

Onsdag 13 juli kl 12.30- 15.30
Fri entré |Positivparken
För alla åldrar

Tillsammans med konstnären Erik Lahti Östling får du skapa konst av skräp.Slöjdarsöndag 

Söndag 28 augusti, kl. 12.00–15.00
Positivparken | Ingen avgift

Den sista söndagen i varje månad öppnar vi upp figurteaterverkstaden för all form av pyssel och slöjd. Men i maj och augusti flyttar vi ut i positivparken. Ta med dig någon kompis, syster, bror, mormor, farfar eller kom ensam. Mellan 12.00 och 15.00 kan du komma till scenen i positivparken.  Där finns det allehanda material och skrot att tillverka sig något av, ett smycke, en maskot eller en amulett. Vi har material och verktyg – Du har skaparlust och fantasi. Kan du så ta med en korg med fika. Vi skapar och umgås. Kom och lär känna nya människor och samtidigt skapa och lära dig något nytt.  Nycirkus workshop – Cirkus Unik

Onsdag 10 augusti och torsdag 11 augusti, kl. 11-12.30
Fri entré | Positivparken
Från 5 år

Vi kommer att leka med akrobatik, pyramider, träna balansen, jonglering och gå på ”slack-line”.Workshopen leds av mycket erfarna instruktörer och artister från Cirkus Unik. Kom och var med.


Var med och gör världens längsta girlang!? 

Tisdag 16 augusti, kl. 12.30–15.30 
Positivparken | För alla åldrar

Var med och gör en girlang av garn och annat. Det blir ett gemensamt konstverk som kommer att hängas upp i Bergsjön i samband med öppnandet av Bergsjöns kulturhus i september.  
Handledare: Subani Melin 

Följ Positivparken på Facebook och läs om fler program som dyker upp under sommaren:

https://www.facebook.com/Positivparken