Positivparken

Program för sommaren 2019. Alla program i Positivparken har fri entré.

Positivparken är en av Göteborgs utflyktsparker. Här finns en lekplats, en parkourpark, grillplatser och många härliga grönytor. I sommar har vi laddat upp med massor av roliga och spännande saker i parken för alla åldrar. Det blir musik, teater, workshops och mycket mer. Allt med fri entré. Välkommen att titta förbi och se vad som händer just idag.

Lör 25 maj: Vier Brillen

Hisingens nationalorkester Vier Brillen firar 25-årsjubileum. Underfundiga rim och undermåliga vitsar! Egna låtar i Hasse & Tages och Povel Ramels anda, ofta med lokala motiv från den vitsiga staden på Västkusten, med låtar som "Tio timmar i Ullared" till Hisingens nyskrivna nationalsång "Snart rasar Götaälvbron". Varning! Vier Brillen är varken trendiga, sexiga eller coola. En konsert som ofelbart leder till gott humör!

Kl. 14.00

Positivparkens dag

Sommarinvigning sön 2 juni!

Kl. 12.30 Parad – Gå med i den rytmiska paraden tillsammans Drum Corps, Kulturskolan, Positivhalarna och K-pop med flera.

WORKSHOPS

Kl. 12.30-14 .00 Nycirkus workshop med Cirkus Unik – gå på styltor, jonglera eller gå på lina.
Kl. 12.45 -15.45 Mosaik från Iran - med Marjan Jabinpishe dekorerar vi föremål i parken. Med mosaik av återvunnet porslin, skapas spännande sittplatser runt Ugglan. Från 7 år och uppåt.
Kl. 12.45-17.00 Ansiktsmålning vid Linden.
Kl. 13.00-15.00 Prova på boule - PRO Lergöken lär ut boule på bouleplanen bakom Positivet.
Kl. 13.00-17.00 Måla kakelplattor
Kl.l 13.00-15.00 Värsta Boken - Ungdomsbibliotekarier delar ut gratis böcker till dig mellan 13-25 år. vid Linden.
Kl. 13.00-17.00 Infotält, Kulturskolan och Fritid i Askim-Frölunda-Högsbo.
Kl. 13.30-16.00 Måla fina naturlandskap - prova på att måla i två olika akvarelltekniker, “vått i vått” och “vått på torrt”. Workshop med ukrainska kulturföreningen och konstnären Lena Foroutan. Begränsat antal platser. För barn och vuxna.
Kl. 14.00-16.00 Konstworkshop med Kulturskolan.
Kl. 14.00-16.00 Harry Potter - Lajvbyrån. Har du det som behövs för att komma in på en skola för magiker? Under Positivparkens dag får du prova ett minilajv, levande rollspel, du får göra inträdesprov till nordens motsvarighet till Harry Potter Hogwarts, "Magiskolan Draupners inträdesprov". Dräkt och trollstav får du låna på plats. Från 9 år och uppåt.

SCENFRAMTRÄDANDEN

Konferencier: Sara Ali.
Kl. 12.45 Flugturen del 1 - Kul musikal med Kulturskolans kör från Sisjöskolan vi träffas vid Linden.
Kl. 13.15 Drum Corps Kulturskolan - Melodiska trummor med ett funkigt beat.
Kl. 14.00 Vår jord - Kulturskolans körer och sångelever från Flatås-, Hult- och Trollängsskolan.
Kl. 14.50 Morango – Morango spelar egna kompositioner inspirerade av Brasilianska rytmer och harmonier. Missa inte denna grupp om du älskar bossanova!
Kl. 15.30 Drömfångare – Cirkus Unik. Med mycket luftakrobatik trapets, ring och tyg viar Cirkus Unik vikten av att stanna upp och tillåta drömmarna komma till liv. En flygande luftakrobatisk föreställning med vacker musik som hjälper publiken fånga sina drömmar!
Kl. 15.50 A Rhapsody in Jazz - Gothenburg City Six är ett band bestående av rutinerade jazzmusiker från Göteborg. De spelar både välkända och mera sällan hörda jazzklassiker svängigt och stiltroget.
Kl.l 16.20 Flugturen del 2 - Kul musikal med Kulturskolans Kör från Hovåsskolan vi träffas vid Linden.
Kl. 16.45 Göteborgs Alternativa Orkester - GAO är en nytänkande orkester som utgår från det gränsövergripande, normkreativa och mångfalden mellan olika musikaliska genrer och traditioner.
Kl.17.45 Essence of hip hop vid Linden.

FIGURTEATERBUSSEN

Kl.l 13.30, 14.30 och 15.30 Apparaten, om var en bäck kan leda - Not Quites mekaniska teater. Det började med vatten, det har det alltid gjort men vad kommer sen? Not Quite bjuder på en berättelse där materialen dansar i skogsbryn och på fabriksgolv. Var tar vattnet vägen? Hur använder vi vattnets kraft?

Servering

Mat, kaffe och glass serveras kl 12.30-17.00.

Med reservation för ändringar i programmet.

Program sommaren 2019

Platsen för arrangemangen är runt lekplatsen Positivet om inget annat anges.

Allt är gratis! Med reservation för ändringar och tillägg.

Lör 25 maj: Filtloppis

En filt och lite prylar du inte längre behöver, blir tillsammans

en härlig filtloppis. Välkommen att sälja dina gamla leksaker, kläder med mera.

Tisdagar 4 juni-25 juni: Utegympa

Stora gräsmattan vid lekplatsen. Gympa med rörelser till musik för kondition, styrka och rörlighet. Alla är välkomna. Inställt vid regn. Ledare är Hälsotekets sjukgymnast.

Kl 11.00-12.00

Tis 4 juni: Frölunda inför framtiden!

Stadsvandring med arkitekterna Claes Caldenby och Einar Hansson. Samling vid Positivet. Vi är på plats från kl 17. Förmingel vid grillarna. Medtag picknick om så önskas. I samarbete med Centrum för Byggnadskultur Västra Sverige.

Kl. 17.30

Mån 10 juni: Fotbollskväll

Gillar du fotboll är det här kvällen för dig. Kom hit och utmana ett proffs eller en vän. Spontanfotboll, trixtävlingar med mera. Fina priser.

Kl. 18.00-20.00

Mån 10 juni: PROCK

- Bandet som spelar ROCK

Ett gäng pensionärer har letat upp sånger från tonårstiden, stämt instrumenten, putsat stämbanden och rockar loss, för att det är så förbaskat roligt.

Kl. 18.00

Tis 11 juni: West Pride

Regnbågs-cykeln på plats i parken. Boktips och böcker!

Kl. 13.00-15.00

Tis 11 juni: Pixie goes Pride

Saga för de små och fiskedamm där du kan fånga en pixie!

Kl. 15.00-17.00

Tis 11 juni: Legimus Drop-in

Har du en läsnedsättning har du rätt till Legimus, ett digitalt bibliotek med talböcker. Vi hjälper dig registrera ett konto och visar hur du kommer igång. Ta med legitimation.
Kom och besök oss i parken vid boulebanan!
kl. 13.00-15.00

Tor 13 juni: Skolavslutning

Kom och fira skolavslutning med oss på Lindens mötesplats i Positivparken.

Vi grillar och bjuder på fika. Roliga aktiviteter och utmaningar med priser. Kvällen arrangeras av unga ledare. DJ på plats från 17.00.

För dig årskurs 4-9. Föräldrar är också välkomna.

Kl 14.00-20.00

Fre 14 juni: En värld av vänner

Svängiga sånger med tecken som stöd och vänskap som tema.
Kerstin, Maggan och Dan bjuder in till en interaktiv föreställning där alla får vara med och sjunga, teckna, dansa och spela rytminstrument. Många av sångerna hittar du i läromedlen Kom igång med teckensång; Tillsammans, Håll om mej, Morfar, Rosa ballerina, Samba med dej... För alla åldrar. www.teckensangforlag.se

Kl. 10.00 och 13. 00

Lör 15 juni: Filtloppis

En filt och lite prylar du inte längre behöver blir tillsammans

en härlig filtloppis. Välkommen att sälja dina gamla leksaker, kläder med mera.

Kl. 11-00-15.00

Lör 15 juni: Jazzparaden

-Bohuslän Big Band
Tänk dig en gata i New Orleans... helt plötsligt dyker det upp ett jazzband med trumpeter, tromboner, saxofoner, bastuba och trummor. Bandet spelar och sjunger glad och svängig musik som gör att man inte kan stå still. Nu blir detta verklighet med Bohuslän Big Band som överraskar med en underhållande show där alla åldrar kan medverka i låtarna med sång och dans. Flera av låtarna känner ni igen sen tidigare, men nu framförs de på ett helt annat sätt än vad ni är vana vid. Möt musikerna och instrumenten på nära håll som spelar helt akustiskt, endast en megafon används när någon i bandet sjunger.

Kl. 14.00

Mån 17 juni: Häst-fest

Saga och pyssel där du kan skapa din egen sommarhäst.

För dig över 3 år.

Kl. 14.00-16.00

Mån 17 juni: Invigning av konstverk på Linden

Under två veckor kommer ett konstverk av Minoo Eneroth växa fram på Lindens mötesplats. Följ hennes arbete som startar den 5 juni och avslutas med invigning den 17 juni.

Kl. 18.00

Mån 17 juni: Sommarboken 2019, Premiär!

- tema Under ytan

8-12 år
Välkommen till Positivparken, hämta din sommarboken-väska och fyll den med härlig sommarläsning. Boktips och fika står uppdukat.

Läs mer på sommarboken.se.

Kl. 16.00-18 00

Tis 18 juni: Käppishopp i parken!

Ta med din käpphäst och tävla på hinderbanan för käpphästryttare!
Kl 14 Clear Round – alla får hoppa och alla tävlande får rosett. Ingen anmälan.
Tidshoppning startar efter CR-klassen. Anmäl med Ditt namn, Hästens namn och vald höjd (30-40 cm, 50-60 cm, 70-80 cm) till jennie.wangel@kultur.goteborg.se, senast 12 juni. Obs! Du kan endast tävla i en höjdklass.
Kl. 14.00-18.00

Tis 18 juni och ons19 juni: Nycirkus workshop

med Cirkus Unik
Barn utvecklas när de utmanar sig själva i glädjefylld upplevelse och det är extra värdefullt när de kan pröva på. Cirkus Unik erbjuder kul sysselsättning utan konkurrens som stärker gruppsamarbete och ökar självkänslan. De lär ut akrobatik, pyramider, att gå på lina, jonglering och kanske luftakrobatik! Om barnen bär med sig en känsla av att ha lyckats
med något de inte trodde sig klara av så är Cirkus Unik nöjda. Från 6 år.

Kl. 10.30-12.00

Tis 18 juni: Legimus

Drop-in
Har du en läsnedsättning har du rätt till Legimus, ett digitalt bibliotek med talböcker. Vi hjälper dig att registrera ett konto och visar hur du kommer igång. Ta med legitimation.
Kom och besök oss i parken vid boulebanan!
Kl. 13.00-15.00

Ons 19 juni: Det hemliga!

Jobbiga känslor, elaka tankar, konstiga fantasier, alla döljer vi något. I den här workshopen med författaren Malin Eriksson undersöker vi med ord och bild olika fantasipersoners dolda hemligheter. Malin Eriksson har själv skrivit många böcker om känslor, relationer och hemligheter. För dig som är 8-12 år. Begränsat antal platser.
Kl. 13.00-14.30.

Tor 20 juni: Pop-up bygglek

Pop-up bygglek är en rullande bygglekplats som åker runt till olika platser i Göteborg.

Kl. 13.00-16.00

Fre 21 juni: Midsommarfirande

Kom och fira midsommar i Positivparken. Vi klär midsommarstången tillsammans och dansar runt den. Grillning och fika finns att köpa.

Kl. 11.00–14.00


Mån 24 juni: GBG-kväll-Götet i mitt hjärta!

Lise-Lotte Sundberg bjuder på en kavalkad av Göteborgsvisor!

Boktips och quiz. Högläsning av en göteborgsnovell.
Kl. 17.00-19.00

Tis 25 juni: Kom och läs för Läshundarna

Viggo och Mitzy är utbildade läshundar som gillar när barn läser högt för dem.
Ta med dig en egen bok eller välj en i vår bokkorg.
Fika till alla. För dig som är 6 – 9 år. Begränsat antal platser. Drop-in.
Kl. 13.00-15.00

Tis 25 juni: HundQuiz

Vill du delta i vårt hundquiz? Du kan vinna en bok! För barn upp till 12 år.
Kl. 12.30- 15.30

Ons 26 juni: Sjöodjur

-gulliga odjur eller läskiga djur?
Vad är ett sjöodjur? Kan det vara rosa? Finns det okända monster i havet? Sjöfartsmuseet Akvariet dyker upp och pratar om sjöodjur medan vi skapar våra egna vattenvarelser i lera.
Begränsat antal platser. Hämta biljett vid Positivet en halvtimme innan workshopen startar.
För dig som är 7-12 år.
Kl. 14.30-16.30

Tis-tor 25–27 juni: Teaterläger

Kom och skapa en föreställning tillsammans med oss. Under tre dagar kommer vi att arbeta fram en föreställning som avslutningsvis spelas torsdag 27/6. Repetitioner sker i Positivparken. Vid regn inne i Frölunda Kulturhus.

Anmälan till torbjorn.alstrom@afh.goteborg.se Begränsat antal platser. För dig mellan 12 och 15 år.

Föreställning klockan 17.00 den 27 juni.

Tor 27 juni: Pop-up bygglek

Pop-up bygglek är en rullande bygglekplats som åker runt till olika platser i Göteborg.

Kl. 13.00-16.00

Tors 27 juni: Musikföreställning med Teater MaRang

- jag lät alla mina maskrosor finnas
Skådespelaren Suzanne Rangstedt och gitarristen Bengt Magnusson kommer tillbaka till Positivparken med en hyllning till den svenska sommaren:
visor, lyrik, spansk gitarr, schlager och överraskningar.
Kl. 18.00

Tor 27 juni – 8 augusti: Sommargympa

Gympa för hela familjen i behagligt tempo med mycket sommarmusik.

Ledare är Kiyo Ljungberg från Gymmix i väst.

Kl 18.00-19.00

Mån 1 juli: Spökhäng

Kom och häng med oss, lyssna på en hemsk spökis eller berätta en själv. Gör spökquiz med chans att vinna fina bokpriser. Självklart bjuder vi på ruskigt god fika och du får göra ett läskigt pyssel att ta med hem. Från 8 år. Begränsat antal platser.
Kl. 15.00-17.00

Mån 1 juli: Riddare och riddarinneäventyr

Följ med på ett spännande familjeäventyr till Ruddalens fornborg.
Lär dig om riddare och prova på klädslar och rustning för eventuell fotografering. Fika, sagostund och dubbning. Mikael Burman informerar om Ruddalens historia. Samling vid Positivet. Efter promenaden kan den som vill fortsätta äventyret kring grillning och pinnbröd. Ta gärna på dig egna kläder inspirerade från medeltiden.

Kl. 17.00-19.00

Tis 2 juli: Småkrypsjakten

- delta i småkrypsbingo
Gå på jakt i parken och spana in allt som hoppar, flyger, krälar och kryper. Du blir utrustad med en kasse förstoringsglas, bingo-bricka samt småkrypsbok. Alla får en överraskningspresent! Från 5 år. Drop-in.
Kl. 13.00-16.00

Tor 4 juli: Havslabbet

Lär dig om vattnets egenskaper och hur havet funkar. Träffa Johannes Olsson från Maritiman och gör spännande vattenexperiment. Du blir utrustad med riktig labbutrustning, och får göra häftiga experiment med ämnen som du också kan hitta hemma i köket. För dig som är 8-12 år. Begränsat antal platser. Hämta biljett vid Positivet en halvtimme innan workshopen startar.
Kl. 10.00-11.00 och 14.00-15.00

Tor 4 juli: Afrikansk dans

Kulturföreningen Kvartetten bjuder upp till dans. Vår dansledare Paul visar danssteg, sånger och rytmer som deltagarna härmar. Passar alla åldrar och funktionsförutsättningar.
Kl. 15.00-16.30

Mån 8 juli: Tre lådcyklar kommer lastade

– cykelevent med Kapten Kryp
Kom och prova på hur enkelt det är att transportera saker eller lösa vardagens logistik med hjälp av pedalkraft. Vi och vår miljö har mycket att vinna på om vi kan ersätta de korta bilresorna med lastcykel. Stora som små får testa! Hjälm finns att låna. Kapten Kryp tar också med sig sin Krypomobil, en cykel som alltid är rustad för nya äventyr.
Alla åldrar. Drop-in.
Kl. 13.00-17.00

Mån 8 och 15 juli: Pärlkurs

Kulturföreningen Kvartetten bjuder in till en kurs där du får pärla egna armband och halsband. Kursledarna heter Emma och Mia. Alla är välkomna.
Kl. 15.00-16.30

Ons 31 juli: StreetGames i Positivparken

Lokala föreningar erbjuder prova-på-idrott och kulturaktiviteter för alla åldrar.

Prova tre aktiviteter och få fika. Prova sex aktiviteter och få en gåva. Vi fortsätter sedan på följande ställen:

Torsdag 1 augusti Bergkristallsparken

Fredag 2 augusti Flatås

Lördag 3 augusti Kastanjeallén

Söndag 4 augusti Askimsbadet

Samma tid alla dagar!

Arrangör: Västra Götalands Idrottsförbund och föreningar i närområdet.

www.streetgames.se

KL. 14.00-20.00

Tor 1 augusti : En världsomsegling under havet

- teaterföreställning
Ett okänt monster har dykt upp i de sju haven. En modig besättning får i uppdrag att hitta odjuret och döda det. Men när de väl hittar det, inser de att monstret inte är något djur alls… Vi får även möta den gåtfulle Kapten Nemo som tar med besättningen på en fantastisk och farlig undervattensresa.
Denna nya bearbetning av Jules Vernes klassiska science fiction-verk från 1870-talet är skriven och framförd av skådespelare från Göteborg Stads Kultursommarjobb. För dig som är 8-12 år. Fungerar också för yngre, men kan vara lite otäck.

Kl. 10.30 och 14.00

Lör 10 aug och sön 11 aug: Vill ha hund!

- Dockteatern Tittut

: En dansande dockföreställning om att toklängta efter en egen hund. Plötsligt slår den till, längtan efter en hund - som alltid viftar på svansen när den ser dig. Vilken lycka! Längtan växer sig så stark att du ser positivt på alla eventuella besvär. Saker och ting brukar ju ordna sig till det bästa ... eller? Ca 40 min. Familjeföreställning från 2-6 år.
Kl. 14.00

Ons 14 augusti: Naturhälsa

Fördjupad hälsoinformation om naturens kraftfulla hälsoeffekter. Därefter en naturmeditation för den som vill. Möjligheter till uppföljning finns efter detta tillfälle.

Samling vid Positivet

Arrangör: Mikael Burman, Torpadammens vänner

KL. 18.00

Ons 14 och tor 15 aug: Nycirkus workshop med Cirkus Unik

Barn utvecklas när de utmanar sig själva i en glädjefylld upplevelse och det är extra värdefullt när de kan pröva på. Cirkus Unik erbjuder en kul sysselsättning utan konkurrens som stärker gruppsamarbete och ökar självkänslan. De lär ut akrobatik, pyramider, att gå på lina, jonglering och kanske luftakrobatik! Om barnen bär med sig en känsla av att ha lyckats
med något de inte trodde sig klara av så är Cirkus Unik nöjda. Från 6 år.

Kl. 10.30-12.00

Tor 22 augusti: Grand finale in the park

Vi avslutar sommaren med en härlig fest.

Kl. 16.00-20.00

Lördag 24 augusti: Filtloppis

En filt och lite prylar du inte längre behöver blir tillsammans

en härlig filtloppis. Välkommen att sälja dina gamla leksaker, kläder med mera.

Kl. 11.00-15.00

Lör 30 aug Harringey Music Service + Mos och Kungens Sandaler

Rejält svängig musik med blås och komp av ungdomar från England och Göteborg.
Kl. 18:00

Frölunda bibliotek flyttar ut

Nu händer det saker på Frölunda kulturhus. Fasad och fönsterpartier byts ut och ett nytt grönt tak anläggs med solceller och solpaneler. På grund av denna upprustning kommer Frölunda bibliotek att vara stängt 10 juni - 11augusti.

Under renoveringen flyttar en del av biblioteket ut till parkstugan Positivet i Positivparken. Här kan du läsa dagstidningar, träna din svenska, få boktips och låna en semesterkasse med böcker.
Du som är 8-12 år kan vara med i “Sommarboken”.

Positivet

Positivet är en av Göteborgs bemannade utflyktslekplatser. Lekplatsen är öppen dygnet runt.
Personalen finns på plats måndag-fredag klockan kl. 9.00-17.00 samt lördag-söndag kl. 11.00-15.00.
Från 23 maj till 22 augusti har vi Positivkvällar på måndagar och torsdagar med öppet till kl. 20. 00.
Du kan låna lekredskap, delta i aktiviteter, köpa fika och grilla korv. Alla är välkomna!
Sommarprogrammet arrangeras av kultur och fritidsverksamheten i Göteborgs Stad Askim-Frölunda-Högsbo.

Positivkvällar i Parken

Måndagar och torsdagar

Varje måndag och torsdagskväll hela sommaren bjuder vi in till familjefest i parken. Ta med dig barn, mamma, pappa, mormor, farfar, grannen eller någon du tycker om och ha trevligt tillsammans med oss. Varje gång blir det sagostund, musik i olika former, skapande workshops och familjeaktiviteter. På måndagar finns möjlighet till ansiktsmålning. Självklart är grillen alltid tänd.

De olika kvällarna kommer, förutom det som alltid finns att göra, innehålla andra programpunkter.

Ålder: Alla åldrar.

Plats: Positivet i Positivparken.

Datum: Alla måndagar och torsdagar från 20 maj till 22 augusti. Ej 30 maj och 6 juni.

Mer information om vad som är inplanerat finner ni på Facebook: Positivet i Positivparken eller telefon 031-3660480 .

Kl. 16.00-20.00

17 juni-9 aug: ClubKvadrat goes to the Park.

Under sommarlovets alla veckor finns ungdomsledare i Kvadrat på plats och producerar aktiviteter. Vad som händer beror på önskemål och vad ungdomarna själva kommer på. Det kan bli allt ifrån Kpop, fotbolls- eller basketturnering, pyssel, ansiktsmålning, olika former av dans, lekar, massa olika sporter, måla, vattenkrig, skattjakt och mycket annat kul. Har du egna idéer på vad du vill göra prata med våra ungdomsledare. Club Kvadrat goes to the park finns på plats i parken varje vardag. Följ vår Facebooksida ”Lov och fritidsverksamhet Askim Frölunda Högsbo” för mer information om aktiviteterna.

Ålder: 6–15 år.

Plats: Positivparken och även andra platser i stadsdelen.

Tid: se vår Facebooksida ”Lov och fritidsverksamhet Askim Frölunda Högsbo”.

17 juni-28 juni: Parkour i Positivparken

Passa på att anmäla dig till en grundkurs i parkour med mål att stärkas psykiskt och fysiskt. Testa en urbaniserad sport med mycket kultur och utmaningar.

Du får träna på att vara stark, smidig och säker. Parkour är en fartfylld sport med mycket action. Fyra olika grupper att välja mellan.

Grupp 1: 17 och 19 juni

Grupp 2: 18 och 20 juni

Grupp 3: 24, 26 och 28 juni

Grupp 4: 25, 27 och 28 juni

Ålder10-15 år

Ledare: Alexander Karlsson. Föranmälan med önskad grupp till alexander.k.1114@gmail.com

Arrangör: Expedition X

Kl. 11.00-13.00

Hela stadens Galleri i Positivparken

I närheten av parkstugan Positivet längs gångvägen finns fem utställningsskärmar som ingår i bildutställningen "Hela stadens galleri”. “Hela stadens galleri är en del av Göteborgs 400-årsjubileum och är utspridd på 10 ställen i staden. Från och med den 29 maj och hela sommaren kommer det här att ställas ut bilder från Frölunda Kulturhus och Positivparken. Mer info. http://www.goteborg2021.com/jubileumsprojekt/hela-stadens-galleri/

Träna svenska i parken
Tala svenska tillsammans med personal från biblioteket. Vi läser högt ur lättlästa böcker och pratar om texten. Ta med egen fika.

Tisdagar 11, 18 och 25 juni kl 17.00-18:30

Torsdagar 13, 20 och 27 juni kl 15.00-16:30

Studiehandledning och läxhjälp för vuxna

Träffa studiebibliotekarien i parken och få hjälp med ditt skolarbete.
Tider, drop-in:
Tisdagar 11 juni, 18 juni och 25 juni, kl 15.00-17.00

Torsdag 13 juni, fredag 14 juni, måndag 17 juni, torsdag 20 juni, måndag 24 juni, torsdag 27 juni och fredag 28 juni, kl 13.00-15.00

Boule i parken

Kom gärna och prova.

PRO Lergöken visar hur det går till och klot finns att låna.

Tag med en vän eller kom själv.

Måndagar, onsdagar och fredagar hela sommaren.

Kl.13.00

En värld av vänner!

Svängiga sånger med tecken som stöd och vänskap som tema. Kerstin, Maggan och Dan bjuder in till en interaktiv föreställning där alla får vara med och sjunga, teckna, dansa och spela rytminstrument. Många av sångerna hittar du i läromedlen Kom igång med teckensång; Tillsammans, Håll om mej, Morfar, Rosa ballerina, Samba med dej...

För info: www.teckensangforlag.se eller 031-366 28 40.

För alla åldrar. Ingen föranmälan.
Fre 14 juni, kl 10 och 13. Positivparkens scen.