JAZZCAFÉ MED TEMA

JAZZ PREACHERS - 

Nat King Cole - 100-årsjubileum

Nat King Cole skulle ha fyllt 100 år i år och hyllas här av Jazz Preachers. För att tolka och ge rättvisa åt denna låtskatt har gruppen förstärkts med sångaren Michael Sommerville.
Sön 17 mars, kl 15. Stora salen. Servering. Entré 100 kr.

BILJETTER:
Tfn: 031-366 27 25 eller ticketmaster.se

 

Foto: Magnus Bergström

PianoBasso

Releasekonsert med PianoBasso som spelar klassisk musik på ett lågmält och intimt sätt och med en klangbild som för tankarna till Jan Johanssons inspelningar. Duons signum är de vilsamma improvisationerna mellan styckena, som binder ihop konserterna till en helhet. Thomas Gustavsson, piano och arrangemang, Andreas Gustafson, kontrabas. Sön 28 april, kl 15. Lilla salen. Servering. Entré 100 kr.

BILJETTER:
Tfn: 031-366 27 25 eller ticketmaster.se

TEDANS

Frölunda Storband

Sedan starten på Frölunda Kulturhus för trettio år sedan har bandet hunnit turnera i Danmark och Frankrike, samarbetat med artister som Gunhild Carling, Erik Gullbransson, Triple & Touch, Erik Norström och Beata Harryson. Bandet spelar ofta och mycket i Västra Götaland och då bjuds det på klassiska låtar av Count Basie, Glenn Miller och Duke Ellington men även lite modernare alster av Bob Mintzer och Thad Jones.

Lör 13 april, kl 15. Stora salen. Servering. Entré 100 kr.

Nouruz

Kom och fira den persiska vårhögtiden Nouruz tillsammans med föreningarna Parian och Karavan. Dans-, musik- och teateruppträdanden med mycket värme och energi gör att våren inte kan tveka! Samarr med Parian, Karavan och ABF.
Tors 21 mars, kl 15–21. Stora salen. Fri entré.

 

LUNCHDISCO

Förvandla jobbstress till extas och få ny energi i euforisk dans!
Tors  28 feb, 28 mars och 25 april, kl 12-13. Stora salen. Fri entré.

 

Sjung i kör

Frölunda Kulturhus kör SingOalla är en blandad kör i åldrarna ca 25–80 år som sjunger en varierad repertoar. För tillfället är det fullt i damstämmorna men vi tar gärna emot fler herrar.

Är du intresserad av att vara med? Anmäl ditt intresse i förväg till kulturskolans expedition, 031-366 28 03 eller kulturskolan@afh.goteborg.se Du kontaktas av körledare Marie Welander när du kan börja. I samarbete med Kulturskolan.
Avgift: 400 kr per termin. 

Kören träffas mån, kl 18–19.30.