Musik

Med anledning av de skärpta allmänna råden för Västra Götaland p g a covid-19 har vi för tillfället ingen kulturverksamhet på kulturhuset. Detta är en tillfällig åtgärd från och med lördag 14 november som gäller tillsvidare. Sommarens program är släppt och kommer att bedrivas utomhus. Antalet besökare anpassas utifrån Folkhälsomyndighetens aktuella riktlinjer för allmänna sammankomster. Håll utkik efter höstens program. Vi har anpassat verksamheten så att vi kan välkomna dig på ett tryggt sätt. Med anledning av rådande pandemiläge kommer informationen att uppdateras löpande.

Göteborgs Kulturkalas på Frölunda Kulturhus


Celtic Connection, 16:00

En folk- och världsmusikgrupp med en repertoar från de keltiska nationerna - Irland, Skottland, Wales, Isle of Man, Cornwall, Bretagne och Galicien - som de blandar med ett stort antal andra stilar och traditioner, inklusive flamenco, jazz, afrikanska rytmer och nordiska toner.

En demo med smakprov från en liveinspelning finns här.Krilja, 17:00

Romska sånger från Ryssland och Östeuropa. Musiken är av obestämd ålder men i många fall från 1800-talet och framåt. Texterna är på romanes och ryska och handlar om sorg och lidande, men även om kärlek och passion.

Se videoklipp med Krilja


Lunchdisco

Tors, 16 sep och 14 okt, kl. 12–13.
Lilla salen. Fri entré.

Kom och ta en svängom på dansgolvet under lunchtimmen!

Fler musikprogram kommer!