Musik

2020KLUBB IMPULS Inställt!
OBS! Datum flyttas fram, ny info inom kort!

Hannah Tolf + Pahaska TrioPahaska Trio är en grupp med stort allvar och en önskan att spela sönder våra hjärtan av ödsliga toner med blås och bas. Efter regn kommer sol med barnsliga melodier, lek och drömmar. Inspirationen till musiken är folkmusik från

Skandinavien med stänk av Bulgarien och Sydamerika.


Hannah Tolf komponerar musiken i den magiska gränsvärlden där innovation och fantasi möter harmonik, text och röst, i andan av Patrick Watson, Nina Simone och Mercedes Sosa. Tankar kring gemenskap och humanitet omfamnas av en djup och skör klangvärld.

(Torsdag 26 mars) OBS! Datum flyttas fram, ny info inom kort!ROMERNAS NATIONALDAG 8 APRIL

Konsert och föredrag med KRILJA OBS! Datum flyttas fram, ny info inom kort!

Den Göteborgsbaserade trion Krilja spelar traditionella romska sånger från Ryssland och Östeuropa. Musiken är både lyriskt melankolisk och eldigt intensiv. Texterna är på romanes och ryska och handlar om sorg, smärta, fattigdom och lidande, men även om kärlek och passion. Gruppens fiolspelare Jonas Liljeström berättar om romernas historia, kultur och musik, med musikexempel som gruppen framför live.

(Ons 8 april, kl 19.) OBS! Datum flyttas fram, ny info inom kort!


TEDANS: Instant Swing INSTÄLLT

T.B.A Inställt!Lunchdisco

Släpp allt, släpp loss på dansgolvet med oss!
Tors 16 april, kl 12–13. Lilla salen, fri entré.

Sjung i kör

Frölunda Kulturhus kör SingOalla är en blandad kör i åldrarna ca 25–80 år som sjunger en varierad repertoar. För tillfället är det fullt i damstämmorna men vi tar gärna emot fler herrar.

Är du intresserad av att vara med? Anmäl ditt intresse i förväg till kulturskolans expedition, 031-366 28 03 eller kulturskolan@afh.goteborg.se Du kontaktas av körledare Marie Welander när du kan börja. I samarbete med Kulturskolan.
Avgift: 400 kr per termin. Kören träffas mån, kl 18–19.30.