Frölundabion och film

OBS! begränsat antal platser på varje film.

Waves


"Waves" utspelar sig mot det livliga landskapet i södra Florida och följer en afroamerikansk förortsfamiljs episka, känslomässiga resa - ledd av en välmenande men dominerande pappa – där de upplever kärlek, förlåtelse och att komma varandra närmare efter en förlust.

Drama. 15 år.

Tis 15 sep, kl 19.

Ons 16 sep, kl 15 och 19.

Corpus Christi


Daniel genomgår ett andligt uppvaknande under tiden som han avtjänar ett straff på en ungdomsanstalt, men hans kriminella bakgrund hindrar honom från att bli präst. Efter frigivningen flyttar han till en liten by där han strax efter ankomsten drar en vit lögn om att han är präst, vilket leder till att han snabbt blir bygdens spirituella auktoritet. Byn bär på ett kollektivt sår och Daniel tar på sig uppgiften att läka det. Plötsligt får hans liv mening! Men hans förflutna hinner snart ikapp.

Drama. 15 år.

Tis 22 sep, kl 19.

Ons 23 sep, kl 19.

Min pappa Marianne


Efter att ha brutit upp med pojkvännen återvänder Hanna, 28, till Alingsås för ett vikariat på lokalnyheterna. När hennes älskade pappa, prästen med det stora skägget, avslöjar att han egentligen vill vara Marianne vänds Hannas värld upp och ner. Men för pappa Marianne finns ingen återvändo, hon måste äntligen få vara den hon är. Det blir en omtumlande resa för Hanna som inte kände vare sig själv eller sin pappa så väl som hon trodde.

Drama. Barntillåten.

Tis 29 sep, kl 19.

Ons 30 sep, kl 15 och 19.

En vit, vit dag


Drama. 15 år.

Två år har gått sedan Ingimundurs högt älskade hustru omkom i en tragisk olycka men han är fortfarande uppslukad av sorg och entledigad från sitt arbete som polischef. När han samlar sig för att gå igenom sin frus saker väcks en misstanke. Ingimindur blir alltmer besatt av att finna sanningen och utsätter ofrånkomligen sig själv och sina närmaste för fara. En berättelse om sorg, hämnd och villkorslös kärlek.

Tis 6 okt, kl 19.

Ons 7 okt, kl 15 och 19.


Sångklubben

Drama, komedi. Barntillåten.

"Sångklubben" är inspirerad av en uppmärksammad brittisk körverksamhet för anhöriga till makar i strid. Historien kretsar kring Kate och Lisa som startar en kör för att öka gemenskapen på en brittisk militärbas.

Tis 13 okt, kl 19.

Ons 14 okt, kl 15 och 19.

1917


Drama, krig. 15 år.

Mitt i de hektiska striderna under första världskriget får två unga brittiska soldater - Schofield och Blake - ett till synes omöjligt uppdrag. Under hård tidspress måste de korsa fiendens territorium och leverera ett meddelande som kan stoppa en dödlig attack på hundratals brittiska soldater – där Blakes bror är en av dem.

Tis 20 okt, kl 19.

Ons 21 okt, kl 19.

The Peanut Butter Falcon


Äventyr, komedi. 11 år.

En ung man med Downs syndrom rymmer för att försöka förverkliga sin dröm om att bli en professionell brottare.

Tis 27 okt, kl 19.

Ons 28 okt, kl 19.

Frölundabion. Entré 75 kr, ungdom 55 kr.


Läs om våra Bokningsregler, biljettköpsregler och efterinsläpp mm.