Boka lokaler

Frölunda Kulturhus – möjligheternas hus

Information:        031- 366 27 20

Mejla till oss: receptionen.kulturhuset@kultur.goteborg.se     

Förutom ordinarie verksamhet med bibliotek, bad, sport, gym, utställningar och flertalet olika arrangemang finns i kulturhuset lokaler för uthyrning.

Stora salen, en rymlig lokal med högt till tak och biosittning som likt en kameleont kan förändras såväl att passa både dans- och teaterpublik som att nyttjas som föreläsningssal.

Lilla salen kan anpassas efter olika behov och passar utmärkt för konferenser, mindre föreläsningar, föreningsaktiviteter, småbarnsteater m m.

Bamba kan anpassas efter olika behov och passar utmärkt för konferenser, mindre föreläsningar, föreningsaktiviteter, småbarnsteater m m.

Konferensrummet är ett mindre rum med fräsch inredning som ligger in anslutning till café och utställningshall. Denna lokal passar utmärkt för mindre konferenser.

Grupprummet är ett något enklare konferensrum och ligger i anslutning till kulturhusets B-entré.

Förtäring i anslutning till uthyrning beställs från kulturhusets café och restaurang, som med lite framförhållning brukar kunna lösa de mesta.

 

Fröja

I Frölunda Kulturhus finns ett rum som hyrs ut för hälsobefrämjande behandlingar: FRÖJA.
Här finns bland annat medicinsk fotvård och samtalsterapi. Bokningar görs via respektive terapeut. Läs, inspireras och välkommen att höra av dig!

 Är du intresserad att bli Fröjaterapeut och hyra rummet?
Helen Strömblad
Tfn: 031-366 27 41
helen.stromblad@kultur.goteborg.se


Frölunda Kulturhus tillhör Göteborgs Stad.