Sommarlov i sydvästra Göteborg

Dansa till koreansk pop, testa skateboard, ha kul med käpphäst. Det är några aktiviteter i sommar. Du kan även spela rollspel, paddla paddla och fiska. Eller varför inte gå på småkrypssafari eller läsa en bok. Det finns något för alla åldrar.

I sommar kommer många barn och unga vara kvar hemma i Göteborg. I broschyren som du hittar längre ner på sidan kan du se vilka aktiviteter det finns för barn, familj och unga i sydvästra Göteborg. Alla aktiviteter är kostnadsfria! Vissa aktiviteter kräver anmälan! Antal deltagare beräknas utefter de olika aktiviteterna och ledare. Aktiviteterna kan ändras under sommaren. Kolla upp sociala medier eller stäm av med kontaktpersoner om du känner dig osäker.

Sommaraktiviteter i sydvästra Göteborg

Här kan du ladda ner en samanställning av samtliga sommaraktiviteter i sydvästra Göteborg

Sommaraktiviteter i sydvästra Göteborg 2021

Sommaraktiviteter i hela Göteborg

Alla aktiviteter för sydvästra Göteborg och för hela Göteborg hittar du även i stadens kalendarium.

Göteborgs Stads kalendarium  Sommarlovet börjar här

Göteborgs Stad följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att minska risken för spridning av covid-19. Delta gärna i aktiviteter nära dig men stanna hemma om du känner dig sjuk. Tänk på att tvätta händerna, hålla avstånd till varandra, hosta och nys i armvecket, använd egen märkt vattenflaska till alla aktiviteter.

Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att minska risken för spridning av covid-19