Till innehåll

Smittspridningen av covid-19 är fortsatt hög i Göteborg.

Senast uppdaterad: 14 april 2021 klockan 11:55 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

De särskilda rekommendationerna för Västra Götaland förlängs till 2 maj. Det är viktigt att vi alla hjälps åt att minska smittspridningen. Stadens verksamheter påverkas på olika sätt, så ta reda på vad som gäller innan du besöker oss.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19
Foto: Andrea Engelbrektsson

Fritidsgården på 1200 kvadrat

Välkommen till fritidsgården på 1200 kvadrat

Fritidsgården ligger i lokalerna på Ungdomens hus 1200 kvadrat intill Frölunda Torg. Hit tar du dig enkelt med spårvagn. På fritidsgården kan du ägna dig åt olika aktiviteter, som musik, dans och måleri, eller bara umgås med andra ungdomar.

Ungdomens hus 1200 kvadrat

I aktivitetshuset på 1200 kvadrat får ungdomar möjlighet att växa och utvecklas utifrån sina egna intressen och förmågor, i en trygg miljö som främjar integration och respekt för allas lika värde. Du hittar oss nära Frölunda Torg.

Ungdomens hus 1200 kvadrat är en del av Ungdomssatsningen i Göteborg. Läs mer om aktivitetshuset här.

Fritidsgården på 1200 kvadrat

En av verksamheterna i Ungdomens hus 1200 kvadrat är fritidsgården. Här finns möjligheter till replokal om du är intresserad av musik, en ateljé för dig som tycker om att skapa i samt en danssal och en teaterscen.

Vi har öppet på måndagar, onsdagar och fredagar. På torsdagar har vi öppet för dig som vill påverka och arbeta med ungdomsinflytande. Läs mer om våra öppettider här.

Prata med oss om ditt intresse; möjligheter finns att starta olika grupper, till exempel ett band eller vara med i olika arrangemang med mera. Välkommen hit!

${loading}