Till innehåll

Samlad information om coronaviruset

Senast uppdaterad: 22 oktober 2020 klockan 11:36 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Här hittar du information om hur Göteborgs Stads verksamheter påverkas.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19
Foto: Andrea Engelbrektsson

Fritidsgården på 1200 kvadrat

Välkommen till fritidsgården på 1200 kvadrat

Fritidsgården ligger i lokalerna på Ungdomens hus 1200 kvadrat intill Frölunda Torg. Hit tar du dig enkelt med spårvagn. På fritidsgården kan du ägna dig åt olika aktiviteter, som musik, dans och måleri, eller bara umgås med andra ungdomar.

Ungdomens hus 1200 kvadrat

I aktivitetshuset på 1200 kvadrat får ungdomar möjlighet att växa och utvecklas utifrån sina egna intressen och förmågor, i en trygg miljö som främjar integration och respekt för allas lika värde. Du hittar oss nära Frölunda Torg.

Ungdomens hus 1200 kvadrat är en del av Ungdomssatsningen i Göteborg. Läs mer om aktivitetshuset här.

Fritidsgården på 1200 kvadrat

En av verksamheterna i Ungdomens hus 1200 kvadrat är fritidsgården. Här finns möjligheter till replokal om du är intresserad av musik, en ateljé för dig som tycker om att skapa i samt en danssal och en teaterscen.

Vi har öppet på måndagar, onsdagar och fredagar. På torsdagar har vi öppet för dig som vill påverka och arbeta med ungdomsinflytande. Läs mer om våra öppettider här.

Prata med oss om ditt intresse; möjligheter finns att starta olika grupper, till exempel ett band eller vara med i olika arrangemang med mera. Välkommen hit!

${loading}