Foto: Lo Birgersson

Bergkristallparken

Bergkristallparken är en stadsdelspark i Västra Göteborg, öppen för alla. Parken är ett ständigt pågående projekt som vi bygger tillsammans.

Mötesplats för alla

Bergkristallparken är en mötesplats för alla mellan 0 och 100 år som tycker det är kul att vara här – boende, föreningar, organisationer, skolor med flera. Alla är välkomna att ta del av parkens aktiviteter och faciliteter, men också att tillsammans med oss utveckla verksamheten utifrån egna önskemål och idéer.

Actionytan – 460 m2 betongpark

På böljande betongvågor utmanar du dig själv inom actionytans olika svårighetsområden. Här samsas nybörjare med de riktigt erfarna! Läs mer om Actionytan här.

Parkhuset

Du kan boka huset för möten, workshops med mera. Här finns ett fullt utrustat kök och plats för 50 personer. Parkhuset är bemannat måndag–fredag. På sommaren driver vi café.

Scenen är din – om du vill

Scenen är till för dig som behöver en scen. Här kan spontana föreställningar uppstå men även planerade programpunkter som till exempel allsång, barnteater med mera.

Skörda dina egna rabarber

Våra odlingslådor är till för dig som gillar att peta ner frön i jorden och se hur det växer upp blommor och grönsaker. Trädgårdsredskap finns i aktivitetshuset. Vi delar solidariskt på skörden.

Spela basket och boule

Basketytan och boulebanan är tillgängliga alla dagar året om. Banorna kan bokas och redskap finns att låna i aktivitetshuset.

Fotbollsplan

Fotbollsplanen är en sjumannaplan med konstgräs. Kom och spela med dina vänner!

Bildlayout: Grafiska Gruppen

Karta över Bergkristallparken

Kontaktuppgifter och öppettider

Här finns mer information om kontaktuppgifter och öppettider.