Utställning: Lilla och Stora Jag

Tisdag 28 maj - Lördag 15 juni

ArrangörFrilagret
KostnadGratis
Utställning: Lilla och Stora Jag

Utställningen Lilla och Stora Jag handlar om att växa upp, förändring, att läka barndomssår och att bli den vuxna som håller mig i handen. Som liten ville jag bli konstnär men jag tappade länge bort den drömmen. Under de senaste två åren har jag återfunnit den och mig själv. Denna utställning är ett samtal med lilla mig.

Välkomna på vernissage 28 maj kl 17.00-19.00

Måleri- och performancekonstnären Karoline Anderssons konst är expressiv och färgstark. Den utgår från kroppen och människan och det finns många kopplingar till dans och rörelse.

Återkommande teman är queer, identitet, relationer och bearbetning av känslor och upplevelser. Även utforskande och lekfullhet är viktiga nyckelord för hens praktik. 

PRAKTISK INFORMATION
Frilagret är ett kulturhus vars innehåll skapas av unga i åldern 13–30 år och där alla är välkomna, oavsett ålder. Lokalen är tillgänglig med ramp, breda dörrar, stor toalett och hörselhjälp.

DU KAN KOMMA ATT FILMAS
Frilagret vill alltid att fler ska komma på våra arrangemang men även inspireras till att arrangera själva. Därför filmar vi ofta vår verksamhet och publicerar det som innehåll på sociala medier i olika former.

Det kan hända att du som besöker Frilagret syns i dessa publiceringar. Vill du inte det så prata med Frilagrets personal på plats. Syns du på våra sociala medier men vill bli borttagen kontakta Frilagret på e-postadressen frilagret@kultur.goteborg.se 

Datum

Tisdag 28 maj - Lördag 15 juni

Plats och kontaktuppgifter

Arrangör
Frilagret
Plats
Heurlins Plats 1