Wooli Duo konsert

Fredag 14 juni Kl. 19:00–21:00

ArrangörFrilagret
Wooli Duo konsert

Wooli är en musikalisk duo bestående av den taiwanesiska pipa-spelaren Fan-Qi Wu och den norske trummisen Michael Lee Sørenmo. Musikerna möttes på masterprogrammet vid Högskolan för scen och musik i Göteborg hösten 2022.

Sedan dess har de spelat tillsammans i olika projekt. Med deras kombination av traditionella instrument och elektroniska ljud i samspel skapar de ett soniskt landskap med inspiration från den östasiatiska traditionella musiken, modern improvisation och samtidsmusik. Detta resulterar i kompositioner som ger publiken en ny syn på både gamla traditioner och moderna uttryck. Wooli-duon är ett exempel på hur musik kan vara en bro mellan kulturer och musikaliska uttryck. Genom deras samarbete och förmåga att utmana musikens gränser bjuder Wooli in lyssnare att uppleva spännande ljudkombinationer.

Denna vår har de spelat konserter i Sverige, Norge och Nederländerna och kommer till denna konsert med ett varierat repertoar med egna låtar. Vi ser fram emot konserten, alla är välkomna! Biljett kan köpas vid ingången med Swish.

Eventet och Frilagret är alkohol- och drog fritt!

Kostnad

Entré: 50kr Swish vid dörren

Datum

Fredag 14 juni Kl. 19:00–21:00

Plats och kontaktuppgifter

Arrangör
Frilagret
Plats
Heurlins Plats 1

Kategorier