Datum har passerat

Utställning: Ordning och kaos

Tisdag 12 mars – Tisdag 9 april

Arrangör Frilagret
Kostnad Gratis

Utställningen består av ett flertal tavlor som beskriver människors relationer till omgivningen och varandra. Genom uttrycksformer och färger beskrivs essensen av våra upplevelser och sammanflätningen av våra liv med den naturliga världen.

I konstverken kan en symbios mellan ordningen och kaoset upptäckas, där strukturer av olika slag framträder för att ge mening åt tillvaron. Medan människans liv ofta präglas av rutiner, traditioner och sociala strukturer påminner naturen oss om den ständiga förändringen och naturens kaos. Konstnären använder sig av geometriska mönster, abstrakta former eller symboliska gestaltningar för att förmedla denna dynamik.

Konstnären Jefimija Simic är en ingenjörsstudent inom design som inspireras av olika konströrelser samt teknik för att skapa tavlor med olika tekniker.

Visas i Kaféhörnan.

 

Datum

Tisdag 12 mars – Tisdag 9 april

Lägg till i kalendern

Plats och kontaktuppgifter

[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.953378907713793,57.702176744896676] }, "properties":{ "title": "Utställning: Ordning och kaos", "content": "Aktiviteter för Frilagret" } }]

Tipsa en vän

Dela aktiviteten

Hittar du inte vad du letar efter?

Visa alla aktiviteter i Göteborgs Stads kalendarium