Utställning: På liv och död

Tisdag 20 februari – Lördag 9 mars

Arrangör Frilagret
Kostnad Gratis

En bild säger mer än tusen ord men dikter säger fler. I denna utställning får ni åka på en berg- och dalbana där livet speglas i konstnärens fotografier men bakom varje bild finns en annan sanning, som går att hittas genom dikten bredvid.

Med denna utställning vill fotografen och poeten förmedla det enkla budskapet ”Gör inte psykiatri av livet”. Har du en feel-good dag ska du inte besöka denna utställning. Kom med snorpapper och ett snällt hjärta

Utställaren Annie Sinistaj har skrivit i flertalet olika medier och berört med sina politiska texter fram tills för något år sedan då hon valde att lämna det politiska arbetet för att påverka på andra sätt. Hon har frilansat som fotograf och grafisk designer men även skrivit poesi där förlag som Norstedts har berömt vissa texter.

Hennes bilder har synts i tidningar, använts av artister och blivit omslag. I grund och botten är hon utbildat socionom och möter mängder av människor varje dag som inspirerar henne i hennes skrivande och fotande.

Datum

Tisdag 20 februari – Lördag 9 mars

Lägg till i kalendern

Plats och kontaktuppgifter

[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.953378907713793,57.702176744896676] }, "properties":{ "title": "Utställning: På liv och död", "content": "Aktiviteter för Frilagret" } }]

Tipsa en vän

Dela aktiviteten

Hittar du inte vad du letar efter?

Visa alla aktiviteter i Göteborgs Stads kalendarium