Utställning: Bilder i BlåVitt

Tisdag 30 april – Fredag 24 maj

Arrangör Frilagret
Kostnad Gratis

16 elever som går på Hantverk och Produktionsprogrammet, Burgården AG2 ställer ut sina målningar, glas, textilier samt skulpturer i mosaik.

Fokus har varit ämnet Historia, där eleverna inspirerats av ”Ostindiskt porslin och mönster” samt ”Återbruk” 

Utställningen speglar vad eleverna har arbetat med under läsåret när det gäller bild och konsthantverk.  Eleverna har omsatt sina egna idéer och skisser till unika och personliga konstverk. De flesta konstverk är till salu.

Varmt välkommen!

PRAKTISK INFORMATION
Frilagret är ett kulturhus vars innehåll skapas av unga i åldern 13–30 år och där alla är välkomna, oavsett ålder. Lokalen är tillgänglig med ramp, breda dörrar, stor toalett och hörselhjälp.

DU KAN KOMMA ATT FILMAS
Frilagret vill alltid att fler ska komma på våra arrangemang men även inspireras till att arrangera själva. Därför filmar vi ofta vår verksamhet och publicerar det som innehåll på sociala medier i olika former.

Det kan hända att du som besöker Frilagret syns i dessa publiceringar. Vill du inte det så prata med Frilagrets personal på plats. Syns du på våra sociala medier men vill bli borttagen kontakta Frilagret på e-postadressen frilagret@kultur.goteborg.se 

Datum

Tisdag 30 april – Fredag 24 maj

Lägg till i kalendern

Plats och kontaktuppgifter

[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.953378907713793,57.702176744896676] }, "properties":{ "title": "Utställning: Bilder i BlåVitt", "content": "Aktiviteter för Frilagret" } }]

Tipsa en vän

Dela aktiviteten

Hittar du inte vad du letar efter?

Visa alla aktiviteter i Göteborgs Stads kalendarium