Datum har passerat

Utställning: Omfamning

Tisdag 30 januari – Lördag 17 februari

Arrangör Frilagret
Kostnad Gratis

"Omfamning"är en utforskning av människans komplexa förhållande till våld – en påminnelse om de arkeiska kvarlevorna som sitter fast i människans ben.

Denna serie av målningar riktar sin uppmärksamhet mot den mänskliga kroppen som huvudfokus, där varje penseldrag och form återspeglar det inbyggda arvet av våld och dess spår på våra fysiska existenser.

I "Omfamning" utforskar konstnärerna det ambivalenta samspelet mellan kroppens skönhet och den grymma verkligheten av dess utsatthet.

Mänsklig närhet och sårbarhet framställs genom kontrasterande bilder av omfamningar och förvrängda kroppsliga uttryck. Verken ifrågasätter betraktarens förståelse av närhet och den ömsesidiga kopplingen mellan kärlek och smärta.

Välkommen på vernissage tisdag 30 januari kl 17-20!

Om konstnären
Rebecca Atug är en syriansk konstnär från Södertälje som nu bor och studerar ingenjörskap i Göteborg.

Rebecca Atugs Instagramkonto: becci.atug.s

Praktisk information

Frilagret är ett kulturhus vars innehåll skapas av unga i åldern 13–30 år.

Lokalen är tillgänglig med ramp, breda dörrar, stor toalett och hörslinga.

Frilagret är helt alkohol- och drogfritt.

Du kan komma att filmas på Frilagrets arrangemang

Frilagret vill alltid att fler ska komma på våra arrangemang men även inspireras till att arrangera själva. Därför filmar vi ofta vår verksamhet och publicerar det som innehåll på sociala medier i olika former.

Det kan hända att du som besöker Frilagret syns i dessa publiceringar. Vill du inte det så prata med Frilagrets personal på plats. Syns du på våra sociala medier men vill bli borttagen kontakta Frilagret på e-postadressen frilagret@kultur.goteborg.se

Datum

Tisdag 30 januari – Lördag 17 februari

Lägg till i kalendern

Plats och kontaktuppgifter

[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.953378907713793,57.702176744896676] }, "properties":{ "title": "Utställning: Omfamning", "content": "Aktiviteter för Frilagret" } }]

Tipsa en vän

Dela aktiviteten

Hittar du inte vad du letar efter?

Visa alla aktiviteter i Göteborgs Stads kalendarium