Datum har passerat

Röd, gul, grön – Traffic Light Party för Alla hjärtans dag!

Torsdag 15 februari kl. 19:00–23:00

Arrangör Frilagret

Känn pulsen stiga när Frilagret på Järntorget förvandlas till en festlig signal av kärlek! Vi på Party Spot UF, bjuder in dig och dina vänner till årets mest färgglada evenemang, Traffic Light Party inför Alla hjärtans dag!

Ålder:  14-17 år.

Av säkerhetsskäl är alkohol och droger strängt förbjudna på evenemanget. Vi prioriterar en trygg och underhållande miljö för alla ungdomar att njuta av. 

Ta med er positiva energi och förbered er på en kväll fylld med dans, sång, musik och en härlig stämning med goda vibbar. Vi är stolta över att välkomna DJ Esmile, som kommer att hålla stämningen hög hela kvällen med sina festliga beats. Dessutom kommer det finnas en photo booth där ni kan skapa fantastiska minnen!

Vid entrén så kommer det att erbjudas armband i festens färger för att signalera vilken färg ni vill representera under kvällen. 

Praktisk information

Frilagret är ett kulturhus vars innehåll skapas av unga i åldern 13–30 år.

Lokalen är tillgänglig med ramp, breda dörrar, stor toalett och hörslinga.

Frilagret är helt alkohol- och drogfritt.

Du kan komma att filmas på Frilagrets arrangemang

Frilagret vill alltid att fler ska komma på våra arrangemang men även inspireras till att arrangera själva. Därför filmar vi ofta vår verksamhet och publicerar det som innehåll på sociala medier i olika former.

Det kan hända att du som besöker Frilagret syns i dessa publiceringar. Vill du inte det så prata med Frilagrets personal på plats. Syns du på våra sociala medier men vill bli borttagen kontakta Frilagret på e-postadressen frilagret@kultur.goteborg.se

Kostnad

50 kr. Betalas på plats.

Datum

Torsdag 15 februari kl. 19:00–23:00

Lägg till i kalendern

Anmälan

Föranmäl dig här!  Föranmälan gäller fram till kl 21.00 sedan blir det insläpp i mån av plats. 

Plats och kontaktuppgifter

[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.953378907713793,57.702176744896676] }, "properties":{ "title": "Röd, gul, grön – Traffic Light Party för Alla hjärtans dag!", "content": "Aktiviteter för Frilagret" } }]

Tipsa en vän

Dela aktiviteten

Hittar du inte vad du letar efter?

Visa alla aktiviteter i Göteborgs Stads kalendarium