Tre rum och kök LIVE

Torsdag 2 maj kl. 19:00–21:00

Arrangör Frilagret

Tre rum och kök är en Örebro-Göteborgsbaserad jazztrio UTAN bas. I 3roks musik blandas jazz, folk, visa och fri improvisation. Genregränser suddas ut och nya svenska texter ger nytt liv till gamla melodier men även eget nyskrivet material. 

PRAKTISK INFORMATION
Frilagret är ett kulturhus vars innehåll skapas av unga i åldern 13–30 år och där alla är välkomna, oavsett ålder. Lokalen är tillgänglig med ramp, breda dörrar, stor toalett och hörselhjälp. Frilagret är helt alkohol- och drogfritt.

DU KAN KOMMA ATT FILMAS
Frilagret vill alltid att fler ska komma på våra arrangemang men även inspireras till att arrangera själva. Därför filmar vi ofta vår verksamhet och publicerar det som innehåll på sociala medier i olika former.

Det kan hända att du som besöker Frilagret syns i dessa publiceringar. Vill du inte det så prata med Frilagrets personal på plats. Syns du på våra sociala medier men vill bli borttagen kontakta Frilagret på e-postadressen frilagret@kultur.goteborg.se 

Kostnad

Inträde i dörren, endast Swish: 50kr

Datum

Torsdag 2 maj kl. 19:00–21:00

Lägg till i kalendern

Plats och kontaktuppgifter

[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.953378907713793,57.702176744896676] }, "properties":{ "title": "Tre rum och kök LIVE", "content": "Aktiviteter för Frilagret" } }]

Tipsa en vän

Dela aktiviteten

Hittar du inte vad du letar efter?

Visa alla aktiviteter i Göteborgs Stads kalendarium