Sy och Stickkafé

Onsdag 24 april kl. 18:00–20:00

Arrangör Frilagret
Kostnad Gratis

Den sista onsdagen i månaden anordnar Frilabbet Sy- och stickkafé. Deltagarna hjälper varandra med sina projekt och tankar kring sömnad, stickning, virkning eller annat som inkluderar tråd och någon form av nål eller böjd/krokig pinne.

Rota fram den trassliga påsen som skulle blivit det mest fantastiska höstmysplagget men sen förpassades till garderobens mörkaste vrå.

I Frilabbet finns symaskiner framställda. Stickor, virknålar och lite garn finns att tillgå om en vill prova på utan att ha egen utrustning. Du är välkommen att sitta i Frilagrets kafé eller inne i Frilabbet.

Du är välkommen att tjuvstarta kl. 15!

På torsdagar är Frilabbet öppet och du har möjligheten att jobba vidare med det du gjorde på onsdagen. Workshopsledaren från onsdagen finns inte på plats för att hjälpa.

Frilagret är helt alkohol- och drogfritt.

PRAKTISK INFORMATION
Frilagret är ett kulturhus vars innehåll skapas av unga i åldern 13–30 år och där alla är välkomna, oavsett ålder. Lokalen är tillgänglig med ramp, breda dörrar, stor toalett och hörselhjälp. Frilagret är helt alkohol- och drogfritt.

DU KAN KOMMA ATT FILMAS
Frilagret vill alltid att fler ska komma på våra arrangemang men även inspireras till att arrangera själva. Därför filmar vi ofta vår verksamhet och publicerar det som innehåll på sociala medier i olika former.

Det kan hända att du som besöker Frilagret syns i dessa publiceringar. Vill du inte det så prata med Frilagrets personal på plats. Syns du på våra sociala medier men vill bli borttagen kontakta Frilagret på e-postadressen frilagret@kultur.goteborg.se 

Datum

Onsdag 24 april kl. 18:00–20:00

Lägg till i kalendern

Plats och kontaktuppgifter

[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.953378907713793,57.702176744896676] }, "properties":{ "title": "Sy och Stickkafé", "content": "Aktiviteter för Frilagret" } }]

Tipsa en vän

Dela aktiviteten

Hittar du inte vad du letar efter?

Visa alla aktiviteter i Göteborgs Stads kalendarium