Utställning: Komponera ändliga varelser

Tisdag 20 februari – Lördag 9 mars

Arrangör Frilagret
Kostnad Gratis

Kliv in i “Komponera ändliga varelser”, där det ändliga möter det oändliga i en dans av konstnärliga uttryck, bokstävernas enkelhet vecklar ut berättelser om flyktig existens och där varje penseldrag varje skriven bokstav berättar en historia som dröjer sig kvar i ett minne.

Denna utställning inbjuder dig att passera genom den delikata dansen mellan ett skriftligt alfabet och varelsernas förbipasserande natur. Res genom utställningen och upptäck hur språket blir ett kärl och fånga essensen av ändliga varelser inom den tidlösa omfamningen av skriftliga uttryck.

Utställaren Eleonora Tirabasso är en multi-kreativ konstnär som älskar att arbeta med olika verktyg för att skapa upplevelser med inspiration från naturen. Från att måla med en pensel till att experimentera med fotografi, grafisk design, skapa skulpturer eller att bara använda en enkel markör och en duk.

Hon älskar att följa naturens naturliga mönster för att visa hur lika vi är och hur lätt det kan vara att byta perspektiv och se mer. Att se de små och stora detaljerna i allt.

Datum

Tisdag 20 februari – Lördag 9 mars

Lägg till i kalendern

Plats och kontaktuppgifter

[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.953378907713793,57.702176744896676] }, "properties":{ "title": "Utställning: Komponera ändliga varelser", "content": "Aktiviteter för Frilagret" } }]

Tipsa en vän

Dela aktiviteten

Hittar du inte vad du letar efter?

Visa alla aktiviteter i Göteborgs Stads kalendarium