Datum har passerat

En dikt i bilder

Lördag 17 februari kl. 19:30–23:30

Arrangör Frilagret
Kostnad Gratis

Filmskapare Josué Fiallo visar med stöd av Frilagret sin första film som heter "Bara en galen vet", gjord när han var 19 år gammal, och hans senaste film, "Nicoles depression" (2023).

Åldersgräns 16 år för båda filmerna.

Josué är en passionerad konstnär som ständigt har en film på gång. Han porträtterar teman såsom depression, rädslor, ångest, ensamhet och hopplöshet inom genren art house-film. Han skapar filmer för de som känner sig vilsna, för de som har svårt att uttrycka de jobbiga känslor de har i sig och som ibland inte går att förklara eller förstå.

Han uppmuntrar till samarbete med sitt inre och att hitta något man älskar och använda det som styrka för att rädda sig själv.

Om filmerna:

”Nicholes depression”

Nichole är en 35-årig kvinna vars liv är fullt av sorger och melankoli. Hon känner sig instängd i en matris som har varit hennes egen tortyrkammare i många år där minnen och fantasier går hand i hand och får henne att känna sig deprimerad och ensam. Hon försöker desperat att hantera sina minnen och svåra situationer och försöker hitta en väg ur dem. Hennes syster Naiomie besöker henne för att försöka lugna ner henne. En ren och skär experimentell konstnärlig art house-film inspirerad av verk av Ingmar Bergman och Andrei Tarkovsky.

”Bara en galen vet”
Rocio är en ung flicka som hanterar droger och trauman, hon ser döden i sitt hem och känner hur mörkret förföljer henne. Hon försöker fly sin mardröm men den verkliga skräcken är att hon är helt vaken.

kL 19:30 Dörrarna öppnas

kl 20:00 Nicoles depression

kl. 21:30 Bara en galen vet

kl 23: 30 Dörrarna stängs

Regissör Josué Fiallo med skådespelare finns på plats för att presentera filmerna och svara på frågor.

Varmt välkomna!

Datum

Lördag 17 februari kl. 19:30–23:30

Lägg till i kalendern

Plats och kontaktuppgifter

[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.953378907713793,57.702176744896676] }, "properties":{ "title": "En dikt i bilder", "content": "Aktiviteter för Frilagret" } }]

Tipsa en vän

Dela aktiviteten

Hittar du inte vad du letar efter?

Visa alla aktiviteter i Göteborgs Stads kalendarium