Låna lokal

Två av våra lokaler, Blackboxen och Logen, går att boka kostnadsfritt utan att arrangera ett event.

Boka blackboxen! 

Är du 13–30 år och söker en plats att exempelvis träna dans, repetera teatermanus eller fota? Då är vår blackbox perfekt för dig. 

Är du intresserad av att låna vår blackbox så bokar du via vår entrévärd på plats eller via telefon: 031–368 32 50. Vi kan lösa dansspegel, projektor, bord och stolar samt lättare ljud och ljussättning vid behov. 

För att boka blackboxen måste en respektera vår policy för mänskliga rättigheter. Blackbox är, som hela Frilagret, alkohol- och drogfritt. 

Om du är intresserad av att arrangera ett event, utställning eller liknande i vår blackbox så skickar du in en intresseanmälan via vårt formulär så återkommer programgruppen till dig.

Regler för blackboxen 

• Du ska vara mellan 13–30 år. 
• Max 10 personer per bokning. 
• Kan endast bokas upp till 7 dagar framåt, under kaféets öppettider
• Du får boka max 2 timmar per bokning och max 2 gånger på en vecka. 
(Dessa kan antingen vara i följd (till exempel klockan 13-15 och 15-17) eller utspridda på flera dagar (till exempel tisdag klockan 11-13 och torsdag 13-15). 

Boka Logen 

Är du mellan 13–30 år och ska ha ett möte? Behöver du ett lugnt arbetsrum? Då kan du boka Frilagrets loge! 

Logen är en ljus och lugn lokal med utsikt mot kanalen. Den har båda sminkbord och ett litet bord med stolar. Lokalen har ett mötesbord och kan användas till aktiviteter som inte kräver så mycket utrymme. 

Är du intresserad av att låna logen så bokar du via våra entrévärdar på plats eller via telefon: 031–368 32 50.  

För att boka Logen måste en respektera vår policy för mänskliga rättigheter. Logen är, som hela Frilagret, alkohol- och drogfritt. 

Om du är intresserad av att arrangera ett event, eller liknande i logen så skickar du in en intresseanmälan via vårt formulär så återkommer programgruppen till dig.

Regler för Logen 

• Du ska vara mellan 13–30 år. 
• Max 10 personer per bokning. 
• Kan endast bokas upp till 7 dagar framåt, under kaféets öppettider. 
• Du får boka max 2 timmar per bokning och max 2 gånger på en vecka. 
(Dessa kan antingen vara i följd (till exempel klockan 13-15 och 15-17) eller utspridda på flera dagar (till exempel tisdag klockan 11-13 och torsdag 13-15).