Om Företagsfixarna

Företagsfixarna är en servicegrupp inom daglig verksamhet som håller till i Västra Frölunda. Som en av oss i Företagsfixarna är Du med och ger service till olika verksamheter och företag. Du tar dig hit både med buss och spårvagn.

Vi arbetar både i våra egna lokaler och ute hos andra verksamheter, både i grupp och enskilt. Vi har olika uppdrag varje dag, vissa kan återkomma varje vecka. Hos oss har du möjlighet att träna inför ett eventuellt arbete ute på ett företag, så kallad utflyttad plats. 

Inriktning

​Service inom vaktmästeri och kontor.

Arbetssätt

  • lågaffektivt bemötande
  • tydliggörande pedagogik
  • Alternativ och kompletterande kommunikation (AKK).

Antal deltagare

Vi har plats för upp till 20 deltagare.

Våra mål och vår värdegrund

Arbetsdagen är varierande för dig som arbetar hos oss då det är omväxlande. Du som arbetar hos oss är delaktig i hur vi tillsammans utför våra uppdrag. Vi vill att du ska ha inflytande och kunna utvecklas utifrån dina förutsättningar och mål.

Personal

Som stöd för dig som arbetar hos Företagsfixarna finns det stödassistenter och en stödpedagog som stöttar dig att utföra dina arbetsuppgifter utifrån dina förutsättningar.

Våra lokaler

Inne

Vi rör oss i hela Västra Göteborg och arbetar på olika platser i stadsdelen. Vi går, åker buss eller tar spårvagn till och från våra arbetsplatser. Vi har även en bil som tillhör verksamheten.

Mat

Du har möjlighet att värma egen mat eller köpa på plats. I bottenplan finns en lunchrestaurang.

Resa hit

Vi finns på  Järnbrotts Prästväg 2 i Västra Frölunda. Hållplatsen Radiovägen med buss är närmast.