Till innehåll

Smittspridningen av covid-19 är fortsatt hög i Göteborg.

Senast uppdaterad: 14 april 2021 klockan 11:55 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

De särskilda rekommendationerna för Västra Götaland förlängs till 2 maj. Det är viktigt att vi alla hjälps åt att minska smittspridningen. Stadens verksamheter påverkas på olika sätt, så ta reda på vad som gäller innan du besöker oss.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19

Senior i Centrum

Angående våra mötesplatser

Med anledning av Covid-19 satsar vi tillsvidare på att erbjuda utomhusaktiviteter och digitala aktiviteter som är nyttiga för både kropp och själ. Risken för smittspridning gör att inomhusaktiviteterna på våra mötesplatser tar en paus, men vi hoppas istället att ni tar en chans att möta oss och varandra på ett smittsäkert sätt ute i den friska luften eller kanske via padda, telefon eller datorn. Läs mer om vad som finns att delta i under Aktiviteter.

Aktuellt

Vetenskap för alla

Publicerad 12 april 2021
Visste du att Göteborgs internationella Vetenskapsfestival fyller 25 år i år? Självklart firas det med ett fullspäckat program! Läs mer om detta och mycket annat i vårt nyhetsbrev.

Det digitala rullar vidare - häng med!

Publicerad 7 april 2021
Visste du att en snigel kan sova i tre månader? Det låter mycket, men med tanke på det sömniga år vi tagit oss igenom så är det ju ingenting. Men – nu är det snart dags att vakna, för både snigeln och oss! I väntan på bättre tider - häng med på mängder av digitala aktiviteter som vi bjuder på.

Nu lanserar vi månadens hälsoråd!

Publicerad 29 mars 2021
Från och med april som vi går in i nu, kommer ni få månadens kostråd här i nyhetsbrevet. Rådet kommer från vår egen hälsovetare och är baserat på vetenskaplig evidens. Först ut blir ett råd om D-vitamin.
${loading}