Framsida till Västra Hisingens föräldraguide 2019-2020

Västra Hisingens Föräldraguide

Var finns nya kompisar att träffa när jag fått barn? Vilka kul fritidsaktiviteter finns för min tonåring där vi bor? Vart vänder jag mig om jag är orolig för någon i min närhet? Svar på dessa frågor och många fler finns i den föräldraguide som riktar sig till alla i Torslanda och Biskopsgården som har barn och tonåringar hemma.

Västra Hisingens föräldraguide är en broschyr med information om aktiviteter och stöd som finns för barn och föräldrar i stadsdelen att ta del av. Här finns information om öppna förskolor, kulturskolan, bad- och lekplatser, vårdcentraler och insatser som man kan få som stöd i sitt föräldraskap, bland mycket annat. Den riktar sig till alla föräldrar som har barn upp till myndig ålder.

Förutom att ge möjlighet att hitta nya utflyktsställen eller roliga aktiviteter för barnen, syftar föräldraguiden till att visa på de föräldrastödjande insatserna i stadsdelen.

Föräldraguiden finns som blädderexemplar på biblioteken, medborgarkontoret, öppna förskolan, förskolorna och andra verksamheter dit föräldrar och barn kommer.

Klicka på den här länken för att läsa en digital blädderversion av Västra Hisingens föräldraguide 2019-2022

Klicka på den här länken för att läsa Västra Hisingens föräldraguide 2019-202 som tillgänglighetsanpassad pdf