Pappagrupp

Att blir förälder är en av de största förändringarna i våra liv och kräver ofta en hel del omställningar i vardagen. Dessa omställningar kan kännas härliga, utmanande och ibland också svåra. I pappagruppen får du dela dina upplevelser med andra pappor.

Digital pappagrupp

För dig med barn mellan 3 månader och 2 år.

Innehåll

För våra barn är alla föräldrar oerhört viktiga. Vi hör från pappor och flera studier bekräftar att pappor kan känna sig bortglömda eller utanför i samband med graviditet, förlossning och i starten på det nya familjelivet. I denna pappagrupp får du möjlighet att dela och reflektera kring dina upplevelser av föräldraskapet, familjelivet och din relation med ditt barn med andra pappor. Att vara en trygg, nyfiken och närvarande förälder ger stora vinster för ditt barns utveckling genom hela dess uppväxt och detta pratar vi mer om i denna pappagrupp.

Ditt barn är absolut välkommen att vara med under träffarna men upplägget riktar sig mer till dig som pappa genom reflektioner och diskussioner.

Det är viktigt att försöka vara med varje gång då träffarna bygger på varandra och kontinuiteten ger bättre förutsättningar för ett förtroligt klimat i gruppen. Varje deltagare bestämmer själv hur mycket man vill dela med sig men träffarna bygger mycket på era exempel, reflektioner och tankar. Vi som gruppledare har stort fokus på att försöka skapa goda förutsättningar för en trygg och utvecklande tid tillsammans.

Gruppledare för denna grupp är:

  • Rebecca Ekberg – specialpedagog och familjehandledare
  • Louise Doshé - socionom och föräldrarådgivare 

Anmälan och frågor

Mer information om anmälan till höstens grupptillfällen kommer längre fram. 

Frågor?
Du är välkommen att mejla till Rebecca om du har frågor om gruppen.

Rebecca Ekberg
rebecca.ekberg@forskola.goteborg.se