Babymassage

Under hösten 2021 är det möjligt för dig som är intresserad att anmäla dig till en kurs i babymassage. Kursen består av fem digitala träffar som leds av en utbildad instruktör i spädbarnsmassage.

Upplägg för träffarna

Vi startar höstterminen med att erbjuda första gruppen babymassage med start v 34. I dagsläget vet vi inte om den kan bli med fysiska träffar på Draken eller i digital form. Vi hoppas på fysiskt möte men vi har också positiva erfarenhet av digital babymassage där vi och deltagarna ses på Teams. En lösning som varit ett gott alternativ under rådande omständigheter.

Ett närmare besked om formen, fysisk eller digital, ges veckan innan start. Förutsättning för anmälan är alltså att ni har möjlighet för fysisk alternativt digitalt deltagande.

Vi kommer att vara max 4 st deltagare per grupp. Detta för att vid inomhusaktivitet säkra upp för att kunna ha gott om utrymme och vid eventuell digital lösning skapa möjlighet för fin kontakt. Lämplig ålder på barnet är ca 2-6 månader.

Vi lär oss olika strykningar och får en möjlighet att reflektera över hur viktig kärleksfull beröring är i kontakten mellan föräldrar och barn. Det blir också en möjlighet att prata om annat som känns viktig i relationen med ert barn.

Datum och plats

När: Måndagar 13.00-14.30 den 23/8, 30/8, 6/9, 13/9 och 27/9. Observera att det är uppehåll 20/9.
Var: Familjecentralen Draken på Glasmästaregatan 6A ELLER digitalt (besked ges en vecka innan utifrån rådande restriktioner)

Anmälan och frågor

Gruppen är nu fullbokad. 

Frågor?
Har du några frågor är du välkommen att ringa på 031 365 72 95 (stängt v 28-32).