Till innehåll

Särskilda rekommendationer i Västra Götaland från 17 februari

Senast uppdaterad: 19 februari 2021 klockan 14:33 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Nu ökar spridningen av covid-19 i Västra Götaland. Från 17 februari gäller särskilda rekommendationer för regionen. Även Folkhälsomyndighetens allmänna föreskrifter och råd gäller fortfarande. Många av våra verksamheter påverkas så ta reda på vad som gäller innan du besöker oss.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19

Föräldrastöd för dig i Centrum

Hej förälder! Här kan du få inspiration och stöd i ditt föräldraskap.

Att vara förälder är ett viktigt och ibland tufft uppdrag. Vardagen kan vara full av glädjeämnen – men också utmaningar. Då är det bra att kunna träffa andra att dela erfarenheter och tankar med. Föräldraträffar, rådgivning och olika mötesplatser finns till för dig och just dina frågor om föräldraskapet.

Aktuellt

Mötesplatserna flyttar ut!

Publicerad 21 augusti 2020
Många av mötesplatserna för familjer i Centrum har flyttat ut sin verksamhet med hänsyn till Folkhälsomyndighetens rekommendationer för minskad smittspridning av det nya coronaviruset. Här hittar du aktuell information om läget på några av våra öppna förskolor.

Är mitt bibliotek öppet?

Publicerad 21 augusti 2020
Från den 17 augusti är alla folkbibliotek åter igen öppna och har återgått till ordinarie öppettider.

Mer tid hemma

Publicerad 9 april 2020
Coronaviruset verkar bli med oss under en tid framöver och Folkhälsomyndigheten uppmanar alla som känner sig sjuka att stanna hemma. För många av oss kommer det sannolikt att innebära mer tid hemma. Här är lite tips på vad man som förälder kan tänka på för att göra tiden hemma så bra som möjligt!

Mer information om föräldrastöd

${loading}