Illustration: Cecilia Torudd

ABC – föräldraträffar – för dig med barn 3–12 år

Vill du ha mer lek och mindre tjat? ABC är gruppträffar med diskussion och information om föräldraskap och barns utveckling.

Träffarna riktar sig till dig som är förälder eller annan viktig vuxen för barn 3 - 12 år. Gruppen träffas vid fyra tillfällen och träffarna innehåller diskussioner, filmer och övningar kring föräldrarollen. Varje träff är på 2,5 timme. Du behöver kunna vara med på alla fyra träffarna för att anmäla dig. Tre månader efter avslutad kurs har gruppen en återträff då vi repeterar, byter erfarenheter och tar upp nya ämnen.
Läs mer om innehållet i ABC föräldraträffar

Kurser våren 2021

När restriktionerna för smittspridning skärptes i höstas ställdes de då pågående grupperna in. De grupperna återupptas nu under våren i digital form. Gruppdeltagarna kontaktas av respektive gruppledare.

Ny grupp (för dig med barn 3 6 år)
Var: Digitalt via Teams.
Datum: 11 mars, 25 mars, 22 april och 6 maj.
Tid: 17 19:30

Frågor och anmälan

Skicka din anmälan till vår mejladress. Vänligen ange: namn, adress, barnets/barnens ålder och förskola samt din mejladress och telefonnummer. Det går också bra att mejla eller ringa oss om du har frågor.

E-post: FCsandarna@socialecentrum.goteborg.se

Fler digitala grupper i vår

De som normalt erbjuder ABC-grupper runt om i staden erbjuder nu digitala träffar. Hitta fler grupper som du kan anmäla dig till genom att gå in på de lokala sidorna via goteborg.se/foraldrastod.