Till innehåll

Följ de skärpta nationella råden för att hejda smittspridningen av Covid-19

Senast uppdaterad: 11 januari 2021 klockan 14:25 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Våra verksamheter anpassas och många har stängt eller begränsat för besök. Ta reda på vad som gäller innan du besöker oss.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19
Foto: Lo Birgersson

Föräldrastöd för dig i Majorna-Linné

Inspiration och stöd i ditt föräldraskap!

Att vara förälder är ett viktigt och ibland tufft uppdrag. Vardagen kan vara full av glädjeämnen – men också utmaningar. Då är det bra att kunna träffa andra att dela erfarenheter och tankar med. Familjecentralen, öppna förskolan, föräldraträffar och rådgivning finns till för dig och just dina frågor om föräldraskapet. Här kan hitta vad som finns för dig i och i närheten av Majorna-Linné.

Aktuellt

Barnmorskemottagningen (BMM) i Majorna har flyttat till Fjärde Långgatan

Publicerad 19 oktober 2020
Majornas BMM, som har legat på Skärgårdsgatan har slagits ihop med Linnéstadens BMM på Fjärde Långgatan 48. Du når mottagningen på telefonnummer 031 - 747 92 40.

Prata med barn om corona

Publicerad 16 april 2020
Det är viktigt att vuxna ger barn trygghet, är uppmärksamma och lyssnar om barn vill prata om det som händer just nu. Läs mer om hur du kan prata med barn om coronaviruset här.

Mer tid hemma - stöd i föräldraskapet

Publicerad 16 april 2020
Coronaviruset verkar bli med oss under en tid framöver och för många av oss innebär det mer tid hemma. Här är lite tips på vad man som förälder kan tänka på för att göra tiden hemma så bra som möjligt!

Mer information om föräldrastöd

${loading}