Till innehåll

Särskilda rekommendationer i Västra Götaland från 17 februari

Senast uppdaterad: 4 mars 2021 klockan 14:02 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Nu ökar spridningen av covid-19 i Västra Götaland. Från 17 februari gäller särskilda rekommendationer för regionen. Även Folkhälsomyndighetens allmänna föreskrifter och råd gäller fortfarande. Många av våra verksamheter påverkas så ta reda på vad som gäller innan du besöker oss.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19
Foto: Lo Birgersson

Föräldrastöd för dig i Majorna-Linné

Inspiration och stöd i ditt föräldraskap!

Att vara förälder är ett viktigt och ibland tufft uppdrag. Vardagen kan vara full av glädjeämnen – men också utmaningar. Då är det bra att kunna träffa andra att dela erfarenheter och tankar med. Familjecentralen, öppna förskolan, föräldraträffar och rådgivning finns till för dig och just dina frågor om föräldraskapet. Här kan hitta vad som finns för dig i och i närheten av Majorna-Linné.

Aktuellt

Barnmorskemottagningen (BMM) i Majorna har flyttat till Fjärde Långgatan

Publicerad 19 oktober 2020
Majornas BMM, som har legat på Skärgårdsgatan har slagits ihop med Linnéstadens BMM på Fjärde Långgatan 48. Du når mottagningen på telefonnummer 031 - 747 92 40.

Flera aktörer erbjuder covid-19 anpassade aktiviteter för föräldrar

Publicerad 16 april 2020
På grund av corona-virusets smittspridning ställde många arrangörer in sina aktiviteter under våren. Nu startar många aktiviteter igen men med anpassningar för att hindra smittspridning.

Mer information om föräldrastöd

${loading}