Lo Birgersson

Öppen förskola

Öppen förskola vänder sig till familjer med barn mellan noll och sex år. På en öppen förskola finns utbildad personal som ansvarar för verksamheten. Barnen kan leka med andra barn och du som förälder eller vårdnadshavare kan umgås med andra vuxna. Du kan också få stöd i ditt föräldraskap av personalen om du har funderingar eller frågor.

Göteborgs Stads öppna förskolor

På öppna förskolan kan du träffa andra barn och föräldrar. Du behöver inte föranmäla dig och det kostar inget, du kommer och går som du vill under Öppna förskolans öppettider.

Öppna förskolan Trädet

Här arbetar två förskolepedagoger som du kan bolla idéer och funderingar med kring ditt föräldraskap och allt vad det innebär. Öppna förskolan Trädet har även öppet under sommaren.

Verksamheten erbjuder bland annat följande:

  • Sångstund varje dag med rörelsesånger, rim och ramsor
  • Babyöppet på onsdagar, då kan du som har barn under ett år komma.
  • En fin gård som inbjuder till mycket lek och spring sommar som vinter, så packa stövlarna. Här finns många uteleksaker!

Mer information om Öppna förskolan Trädet.

Gilla oss på Facebook, där kan du läsa mer om våra aktiviteter.

Öppna förskolan Axel

På Öppna förskolan Axel möter du två utbildade pedagoger som arbetar aktivt för att ditt/dina barn ska få en positiv upplevelse av att vistas tillsammans med andra vuxna/barn i gruppverksamhet. Det är samling varje dag och det finns tillgång till olika pysselmaterial och pedagogiska leksaker. Det är många situationer på Öppna Förskolan som påminner om vardagen på förskolan; att ha samling, äta mat i grupp, leka och samsas om leksaker. Att ha upplevt detta underlättar för ditt barn när det är dags att vistas i grupp.

Mer information om Öppna förskolan Axel.

Svenska Kyrkan

Lilla vardagsrummet - Frölunda Kyrka

Till församlingens lilla öppet hus kommer det härliga barn, mammor och pappor. Även mor- och farföräldrar är välkomna.

Mer information om Lilla vardagsrummet.

Öppna Förskolan - Näsets Församling

Tisdagar kl. 9.00-11.00 med sångstund vid 10.

Mer information om Öppna förskolan Näsets församling.

Öppna Förskolan TilLiten

Öppna Förskolan TilLiten är en mötesplats för barn med funktionsnedsättning, och deras föräldrar. Här anpassas leken efter ditt barns förmåga och du som förälder kan träffa andra i samma situation.
Onsdagar 10-13 i Lövgärdets Centrum, Lokal Kryddan.
Fredagar 10-13 i Örgryte, Lillatorpsgatan 10

Mer information om Tilliten.