Bemannade lekplatser

På de bemannade lekplatserna finns personal som håller i aktiviteter för barnen. Det är också möjligt att till exempel låna lekredskap, gå inomhus för att värma sig, läsa böcker, gå på toaletten och värma barnmat.

Hammarkullens parklek

I Angered ligger Hammarkullens parklek. Parkleken ligger vid lekplatsen Hammarparken och är en öppen fritidsverksamhet för barn i alla åldrar men särskilt de som är 0-9 år. Här kan föräldrar och barn låna leksaker för utomhuslek, använda skötrum och amningsrum och toaletter. Det finns mikrovågsugn för att värma barnmat. Du kan även läsa en bok, leka, måla, spela spel och pussla tillsammans med ditt barn.

På eftermiddagarna ordnar personalen aktiviteter, beroende på vädret, som till exempel pyssel, sport, musik, spel och målning. Vill du grilla med din förskola/skola, fritidshem eller som förälder med barn, hör av dig dagen innan, så ordnar vi grill.

Program

I Göteborgs Stads kalendarium kan du läsa mer om vad som händer på Hammarkullens parklek eller gå in på deras facebooksida.

Öppettider

Den röda stugan i Hammarparken är bemannad med personal måndag-fredag, klockan 9-16, samt lördagar 11-16. Lekplatsen är öppen dygnet runt.

Bemannade lekplatser i Göteborg