Aktuellt

 • Problem med e-tjänsten

  Publicerad 14 januari 2021
  Det har kommit till överförmyndarens kännedom att det för tillfället kan uppstå problem att lämna in redovisningshandlingar via e-tjänsten. Närmare bestämt kan det bli fel när redogörelsehandlingen ska lämnas in. Vi arbetar aktivt för att åtgärda det. Denna nyhet kommer tas bort när saken hanterats.
 • Här hittar du alla blanketter för din årsredovisning

  Publicerad 8 januari 2021
  Under respektive rubrik hittar du de blanketter som du ska skicka in i samband med årsräkningen. Årsräkningen ska vara inlämnad innan 1 mars. Du som är god man eller förvaltare kan även lämna in årsräkning och redogörelse i vår e-tjänst som du hittar via mina sidor på goteborg.se.
 • Lämna in redovisning via vår e-tjänst.

  Publicerad 8 januari 2021
  I E-tjänsten kan du som god man eller förvaltare lämna in förteckningar, årsräkningar, sluträkningar och redogörelse.
 • Receptionen på Ekelundsgatan 1 stängd för besök

  Publicerad 26 november 2020
  Givet pågående pandemi och de skärpta råden i regionen är receptionen på Ekelundsgatan stängd. Du kan dock fortsatt naturligtvis lämna in handlingar till överförmyndarverksamheten.
 • Göteborgs stads information med anledning av covid-19

  Publicerad 27 mars 2020
  På länken nedan hittar du information från Göteborgs stad med anledning av covid-19
 • Angående kontrolluppgift för inkomst

  Publicerad 29 januari 2020
  Då exempelvis försäkringskassan inte längre per automatik skickar ut kontrolluppgifter för inkomst är det många som hör av sig till oss om hur den skattepliktiga inkomsten ska redovisas i årsräkningen.
 • Ny metod för rekrytering till uppdrag

  Publicerad 29 oktober 2019
  Överförmyndarverksamheten arbetar just nu med att effektivisera och kvalitetssäkra vårt sätt att hantera våra ställföreträdare. Ett led i detta är att vi kommer börja använda ett rekryteringsverktyg som heter Recruto.